Προεκλογικό πυροτέχνημα το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Σητείας - του Νίκου Καραμανωλάκη - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Προεκλογικό πυροτέχνημα το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Σητείας - του Νίκου Καραμανωλάκη


Προεκλογικό πυροτέχνημα το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Σητείας
Το τεχνικό πρόγραμμα του 2019 για το Δήμο Σητείας, είναι το επιστέγασμα μίας Δημοτικής Αρχής, η οποία συνεχίζει να σχεδιάζει με την παλαιοκομματική τακτική, γνωστή και ως «4 σε 1»… Δηλαδή, συσσωρευμένα τα έργα 4 ετών σε 1 χρόνο, τον τελευταίο πριν τις εκλογές. Πρόκειται για τον συνήθη σχεδιασμό που φέρνει την παραγωγή έργου στο τέλος κάθε 4ετίας, ώστε να δημιουργηθεί ένα πλαστό κλίμα ευφορίας, που θα εξασφαλίσει (νομίζουν) την επανεκλογή. 


Συμπέρασμα: 
Το φετινό τεχνικό πρόγραμμα δεν είναι τίποτα άλλο, παρά το ακριβές ποσό που στερήσανε επί 4 ολόκληρα χρόνια από την τοπική κοινωνία.
Η παρούσα Δημοτική Αρχή, επιμένει να κινείται στο πλαίσιο των εντυπώσεων, για να καλύψει την απουσία ουσιαστικής προσφοράς έργου στους πολίτες.
Πήγαν το Δήμο 4 χρόνια πίσω για συγκεκριμένες πολιτικές σκοπιμότητες και έρχονται σήμερα να μας χορτάσουν πάλι με υποσχέσεις προεκλογικού πλέον χαρακτήρα. Αυτού του είδους οι αναχρονιστικές πρακτικές αποτελούν τροχοπέδη ανάπτυξης, σε ένα ραγδαίως εξελισσόμενο περιβάλλον, υψηλού ανταγωνισμού. Χάσαμε αρκετό χρόνο προσκολλημένοι στο χθες, καιρός να στρέψουμε το βλέμμα στο αύριο. Καμία άλλη χαμένη ευκαιρία για τη Σητεία

Post Top Ad

.............