Την υποψηφιότητα του για δήμαρχος Ιεράπετρας δήλωσε ο Αργύρης Πανταζής - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Την υποψηφιότητα του για δήμαρχος Ιεράπετρας δήλωσε ο Αργύρης Πανταζής

Σε προεκλογικούς ρυθμούς κινούνται οι περισσότερες περιοχές της Κρήτης  καθώς ολοένα και περισσότεροι αυτοδιοικητικοί γνωστοποιούν την υποψηφιότητά τους για Δήμαρχοι. 

Οι συγγενικοί ( Γεωγραφικά ) δήμοι Σητείας και Ιεράπετρας αντιγράφουν ( όχι σε όλους τους τομείς ) ο ένας δήμος τον άλλο...

Ιανουάριος του 2018 ο τότε αντιδήμαρχος Σητείας κύριος Χαράμπος Λεβεντέρης αποπέμπεται απο τον δήμαρχο Σητείας και στο γρήγορο πέρασμα του χρόνου δηλώνει παρόν για το αύριο του δήμου.

Οκτώβριος 2018 ο αντιδήμαρχος Ιεράπετρας κύριος Αργύρης Πανταζής  στέλνει προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιεράπετρας, και κοινοποιείται προς τον Δήμαρχο Ιεράπετρας επιστολή παραίτησης.



Συγκεκριμένα δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ιεράπετρας, Αργύρης Πανταζής, με ανακοίνωσή του δηλώνει πως θα "κατέβει" για Δήμαρχος στην Ιεράπετρα και πιστεύει ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στους πολίτες. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 
"Αναλαμβάνω σήμερα την μεγάλη ευθύνη και καταθέτω την υποψηφιότητά μου για το αξίωμα του Δημάρχου στον δήμο Ιεράπετρας για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. 


Έχοντας ισχυρή πεποίθηση ότι από την θέση του Δημάρχου μπορώ να καταφέρω πολύ περισσότερα για τις δημότισσες και τους δημότες της Ιεράπετρας και των χωριών μας. "Τον Κλεισθένη θα πρέπει πρώτα να τον πιστέψεις και ναι είσαι έτοιμος να τον υπηρετήσεις" Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν συνεντεύξεις σε ΜΜΕ και συνέντευξη τύπου όπου και θα παρουσιαστούν οι συνεργάτες και το όνομα του συνδυασμού

Post Top Ad

.............