Ευχαριστήριο του Δημάρχου Ιεράπετρας για το 8o φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Ευχαριστήριο του Δημάρχου Ιεράπετρας για το 8o φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου

Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου έπεσε η αυλαία του 8ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας το οποίο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Για ακόμα μία χρονιά η πόλη της Ιεράπετρας φιλοξένησε θεατρικές παραστάσεις από διάφορα μέρη της χώρας που προσέφεραν όμορφες στιγμές και αγκαλιάστηκαν θερμά από τους πολίτες της Ιεράπετρας.

Στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης τόνισε:
«Συγχαρητήρια σε όλους όσους εργάστηκαν και συμμετείχαν στο 8ο φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου Ιεράπετρας.
Ευχαριστώ θερμά τη σπουδαία κριτική επιτροπή που μας τίμησε με την παρουσία της την κα. Σοφία Φιλιππίδου, τον κ. Νίκο Βερλέκη, την κα. Νίκη Παπαδάκη, την κα. Ιωάννα Ρεμεδιάκη, τον κ. Τηλέμαχο Μουδατσάκη και τον κ. Γιώργο Ρεμούνδο, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο, την Περιφέρεια Κρήτης και τον κ. Σταύρο Αρναουτάκη, όλες τις θεατρικές ομάδες που πλαισίωσαν το φεστιβάλ, τον Σύλλογο Φίλων Θεάτρου Ιεράπετρας, τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α κ. Μάνο Γεωργαλάκη, τους εθελοντές που αφιέρωσαν τον προσωπικό τους χρόνο, τους συνοδούς και τους εκπροσώπους των ομάδων, τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ιεράπετρας & Νοτιοανατολικής Κρήτης, κ. Γιώργο Βαρδάκη, τους μουσικούς του Κέντρου Μουσικών Σπουδών Ιεράπετρας που πλαισίωσαν τις παραστάσεις, τον αρχιμουσικό κ. Γεράσιμο Φουρλάνο, την Ελεάννα Καρανδεινού, την Εύα Φουρλάνου, τους χορηγούς του Φεστιβάλ, τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού κ. Κώστα Φασουλάκη, τον βουλευτή κ. Γιάννη Πλακιωτάκη και τους Δημοτικούς Συμβούλους για την παρουσία τους και το θεατρόφιλο κοινό της Ιεράπετρας που κατέκλυσε για ακόμα μια χρονιά την αίθουσα του θεάτρου.
Η 8η διοργάνωση Πανελλήνιου Ερασιτεχνικού Θεάτρου ανέβασε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά προσφέροντας εξαιρετικά ποιοτικό θέαμα στους πολίτες.
Ο Δήμος Ιεράπετρας συνεχίζει να στηρίζει και να προωθεί τέτοιου είδους διοργανώσεις που αναβαθμίζουν την καλλιτεχνική ταυτότητα της Ιεράπετρας προάγοντας τη συλλογικότητα και τη δημιουργικότητα.»

Post Top Ad

.............