Ξεκινάνε τα δωρεάν μαθήματα του παραρτήματος Ηρακλείου της Ελληνικής μαθητικής εταιρείας - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Ξεκινάνε τα δωρεάν μαθήματα του παραρτήματος Ηρακλείου της Ελληνικής μαθητικής εταιρείας

Ξεκινάνε τα δωρεάν μαθήματα του παραρτήματος Ηρακλείου της Ελληνικής μαθητικής εταιρείας 
  1. Το ερχόμενο Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στο Καπετανάκειο και συγκεκριμένα στις αίθουσες του 1ου Λυκείου Ηρακλείου και ώρα 9-11 το πρωί, θα ξεκινήσουν τα καθιερωμένα μαθήματα που διοργανώνει κάθε χρόνο το Παράρτημά μας, που έχουν σαν στόχο την προώθηση της Μαθηματικής σκέψης και ενθάρρυνση των μαθητών για ενασχόληση με τους μαθηματικούς διαγωνισμούς που οργανώνει η ΕΜΕ. Τα μαθήματα απευθύνονται σε μαθητές της Α Γυμνασίου αλλά και μεγαλύτερων τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου. Τα μαθήματα θα συνεχιστούν καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς την ίδια μέρα και ώρα, σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα ανακοινώνεται στην ιστοσελίδα μας: https://mathher.gr/n/. Για το μήνα Οκτώβριο, θα πραγματοποιηθούν 3 μαθήματα, συγκεκριμένα τα Σάββατα 6, 13 και 27 του μήνα.

  1. Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί στον ίδιο χώρο ο τοπικός διαγωνισμός "ΕΠΙΜΕΝΙΔΗΣ" για μαθητές Α Γυμνασίου, ενώ το αμέσως επόμενο Σάββατο 10 Νοεμβρίου, θα διεξαχθεί στο 4ο Λύκειο ο πανελλήνιος διαγωνισμός της ΕΜΕ "ΘΑΛΗΣ" για μαθητές Β Γυμνασίου έως Γ Λυκείου,αλλά και για όσους μαθητές της  Α Γυμνασίου, έχουν διακριθεί στον  ΕΠΙΜΕΝΙΔΗ.
  2. Τις ερχόμενες μέρες θα ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα του τελευταίου διαγωνισμού ΜΙΚΡΟΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ-ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ για τους μαθητές Ε και ΣΤ τάξεων Δημοτικών σχολείων της προηγούμενης σχολικής χρονιάς. Η σχετική τελετή απονομής των επαίνων θα πραγματοποιηθεί μέσα στο Νοέμβριο σε χώρο και ημερομηνία που θα ανακοινωθούν.
Περισσότερες πληροφορίες το ερχόμενο Σάββατο στο Καπετανάκειο, καθώς και μέσω της ιστοσελίδας μας. Σχετική ενημέρωση θα αποσταλεί και στα Γυμνάσια και Λύκεια του Νομού μας.

Για το Παράρτημα Ηρακλείου της ΕΜΕ,
Ο Πρόεδρος 
Ανδρέας Βαρβεράκης

Ξεκινάνε τα δωρεάν μαθήματα του παραρτήματος Ηρακλείου της Ελληνικής μαθητικής εταιρείας 

Post Top Ad

.............