Η Minoan Lines δηλώνει έτοιμη να υψώσει την ελληνική σημαία στο Mykonos Palace στη γραμμή Χανιά – Πειραιάς - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Η Minoan Lines δηλώνει έτοιμη να υψώσει την ελληνική σημαία στο Mykonos Palace στη γραμμή Χανιά – Πειραιάς

Αποτελούσε το… διακαή της “πόθο” και δείχνει να γίνεται πραγματικότητα. Έπειτα από τη δημόσια δέσμευση του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή ότι θα δοθεί η έγκριση εισόδου της Minoan Lines στη γραμμή Χανιά – Πειραιάς, η ακτοπλοϊκή εταιρεία, που ανήκει στον Ιταλό εφοπλιστή Εμ. Γκριμάλντι, χαιρέτισε την εξέλιξη αυτή, δηλώνοντας έτοιμη να υψώσει την ελληνική σημαία στο πλοίο που θα διεξάγει το δρομολόγιο.
Η ανωτέρω εξέλιξη είναι σημαντική για τη Minoan, έπειτα από την διακοπή των δρομολογίων στην Ιταλία (διεξάγονται από τη μητρική εταιρεία) και την εξαγορά της HSW από την Attica. 
Ειδικότερα, η διοίκηση της Minoan ανακοίνωσε ότι δεσμεύεται για τα ακόλουθα:
-Να υψώσει άμεσα την ελληνική σημαία στο πλοίο.
-Να επανδρώσει το πλοίο αποκλειστικά με ελληνικά πληρώματα, αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής για την έγκριση δρομολόγησής του στην ως άνω γραμμή.
-Να μεταβιβαστεί το πλοίο, από την 100% θυγατρική εταιρεία των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ, Minoan Italia Spa, στη μητρική εταιρεία, ακολουθώντας όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες που απαιτούνται.
Η διοίκηση της εταιρείας εκτιμά ότι, η δρομολόγηση του Cruise Ferry MYKONOS PALACE, ενός από τα πλέον σύγχρονα και πολυτελή πλοία στην κατηγορία του, θα συμβάλλει στην αναβάθμιση των θαλάσσιων μεταφορών στη συγκεκριμένη γραμμή, θα ενισχύσει τον υγιή ανταγωνισμό, ενώ θα βελτιώσει περαιτέρω τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς το επιβατικό κοινό και τον εμπορικό κόσμο.
Υπενθυμίζεται ότι το δρομολόγιο Πειραιάς – Χανιά εκτελείται, σήμερα, αποκλειστικά από τη κοινοπραξία Attica – ΑΝΕΚ.
ΠΗΓΗ

Post Top Ad

.............