Ολοκληρώθηκε το Διεθνές Συνέδριο Νευροεπιστημών που πραγματοποιήθηκε στο Fodele Beach Hotel - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Ολοκληρώθηκε το Διεθνές Συνέδριο Νευροεπιστημών που πραγματοποιήθηκε στο Fodele Beach Hotel

Ένα ακόμα Διεθνές Συνέδριο με τη συμμετοχή κορυφαίων επιστημόνων από τον χώρο των Νευροεπιστημών, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο ξενοδοχείο Fodele Beach & Water Park Holiday Resort, στο Φόδελε.



Το Συνέδριο, που πραγματοποιήθηκε με την ενεργό συμμετοχή του Ιδρύματος Τεχνολογίας & Έρευνας, είχε θέμα τη Μοριακή Νευροβιολογία και συγκέντρωσε διακεκριμένους ομιλητές από παγκοσμίου φήμης ακαδημαϊκά και ερευνητικά κέντρα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Το Συνέδριο διοργανώθηκε από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Ιδρύματος Τεχνολογίας & Έρευνας, Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, και Δ/ντή Ερευνών του Ινστιτούτου Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας του ΙΤΕ, Δρ. Νεκτάριο Ταβερναράκη και Καθηγητές από Ακαδημαϊκά και Ερευνητικά κέντρα της Αγγλίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας, των Η.Π.Α. και του Βελγίου και είχε ως στόχο να παρουσιαστούν στην επιστημονική κοινότητα οι πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα της Μοριακής Νευροβιολογίας, τα νέα δεδομένα της Βιοφυσικής, της Κυτταρικής Βιολογίας, καθώς και της μελλοντικής ανάπτυξης της Μοριακής Νευροβιολογίας.

Κατά τη διάρκεια 5νθήμεου Συνεδρίου, οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι είχαν τη δυνατότητα – παράλληλα με τις εργασίες – να απολαύσουν την Κρητική φιλοξενία, να δοκιμάσουν γεύσεις της Κρητικής διατροφής και να γνωρίσουν λίγο καλύτερα την νοοτροπία των Κρητικών, μέσα από την επαφή τους με το προσωπικό του ξενοδοχείου Fodele Beach & Water Park Holiday Resort.

Post Top Ad

.............