Το Anemos Luxury Grand Resort, πρώτο στις προτιμήσεις των Σκανδιναβών ταξιδιωτών! - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Το Anemos Luxury Grand Resort, πρώτο στις προτιμήσεις των Σκανδιναβών ταξιδιωτών!

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το ξενοδοχείο Anemos Luxury Grand Resort, κατάφερε να αποσπάσει το βραβείο «Gold Customers Choice Award 2017» από τον ταξιδιωτικό οργανισμό Apollo Travel Group που δραστηριοποιείται ενεργά στον χώρο τους τουριστικής σκανδιναβικής βιομηχανίας και συγκεκριμένα στις χώρες Νορβηγία, Σουηδία, Δανία και Φιλανδία.



Ο θεσμός των Βραβείων «Customers Choice Awards» βασίζεται αποκλειστικά στις βαθμολογίες που δίνουν οι επισκέπτες στα ξενοδοχεία όπου διαμένουν.
Το ξενοδοχείο Anemos Luxury Grand Resort κατάφερε να συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία «five stars hotels» για το έτος 2017. Η απονομή του χρυσού βραβείου αποτελεί την αναγνώριση των προσπαθειών και της αφοσίωσης όλου του προσωπικού στο να εξασφαλίζει μια εξαίρετη εμπειρία διακοπών και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.







Το Anemos Luxury Grand Resort είναι ένα μοναδικό πολυτελές θέρετρο και Spa στην μαγευτική τοποθεσία της Γεωργιούπολης Χανίων στο νησί της Κρήτης. Το θέρετρο άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό το 2016 και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του προσφέρουν στιγμές
απόλυτης ηρεμίας και χαλάρωσης. Επιπλέον, το ξενοδοχείο διαθέτει ένα μεγάλο εύρος επιλογών από πολυτελή δωμάτια που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Post Top Ad

.............