Γιορτή για την ημέρα της Γης με έκθεση παιδικής ζωγραφικής σήμερα Κυριακή 22 Απριλίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Γιορτή για την ημέρα της Γης με έκθεση παιδικής ζωγραφικής σήμερα Κυριακή 22 Απριλίου

Γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα της Γης ( σήμερα Κυριακή 22 Απριλίου) διοργανώνει για τα Δημοτικά Σχολεία  ο Όμιλος  Φίλων της Τέχνης σε συνεργασία με την “Παγκρήτια Ενωση Εικαστικών: Νεώριον Τέχνης”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου την ερχόμενη Κυριακή στις 7 μ.μ. Παράλληλα θα λειτουργεί  έκθεση παιδικής ζωγραφικής και θα βραβευθούν οι μαθητές  που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό ζωγραφικής που διενεργεί ετησίως ο Όμιλος Φίλων της Τέχνης Επίσης θα παρουσιασθούν διάφορα δρώμενα απο μαθητές και από τον Σύλλογο “Νεώριον Τέχνης” και θα βραβευθεί  η κ. Βασιλική Τζάλου για την προσφορά της για ένα όμορφο δρόμο στα Χανιά. Η έκθεση λειτουργεί απο τις 16 Απριλίου στο Νεώριο του Μόρο.

ΣΤΟ ΚΑΜ
Στο μεταξύ εγκαινιάζεται αύριο στις 7.30 μ.μ. στο ΚΑΜ η έκθεση «Μία είναι η Αρχή…», που αποτελεί τη δεύτερη ενότητα της σειράς έργων της εικαστικού Αγλαΐας Περράκη με τίτλο «Το τέλος είναι η αρχή».   Στα εγκαίνια καθώς και την Κυριακή 29 Απριλίου στις 8.30 μ.μ. ο πιανίστας Δημήτρης Ντρουμπογιάννης θα ερμηνεύσει τις πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις του.
Πρόκειται για τη σύμπραξη τριών καλλιτεχνών: εικαστικά: Αγλαΐα Περράκη, καλλιτεχνικό κόσμημα: Ηρώ Ξενάκη, πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις – πιάνο: Δημήτρης Ντρουμπογιάννης.






Post Top Ad

.............