Στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στη Σητεία μάθανε για την τέχνη της σαπωνοποιίας. - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στη Σητεία μάθανε για την τέχνη της σαπωνοποιίας.


Οι εκπαιδευόμενοι του Α’ Κύκλου του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στη Σητεία υποδέχθηκαν την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στον χώρο του Σχολείου την κ. Κατερίνα Τσίχλα. 
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διαθεματικής εργασίας «Τέχνες και επαγγέλματα που χάνονται στον χρόνο» και οι εκπαιδευόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με την τέχνη της σαπωνοποιίας. 


Πιο συγκεκριμένα, πληροφορήθηκαν για τον τρόπο παρασκευής των σαπουνιών στο παρελθόν και στο σήμερα, καθώς και για τα υλικά που απαιτούνται, έμαθαν για τις νέες δυνατότητες που έχουν στη διάθεσή τους οι σαπωνοποιοί και έθεσαν τις ερωτήσεις που είχαν ετοιμάσει στην κ. Τσίχλα, η οποία απάντησε με μεγάλη προθυμία. Στο τέλος, η κ. Τσίχλα παρασκεύασε παρουσία εκπαιδευομένων και εκπαιδευτών, το μίγμα για την παρασκευή σαπουνιού με άρωμα λεβάντας, ενώ μοίρασε σε όλους μας σαπούνια με διάφορα αρώματα. 


Όλοι οι εκπαιδευόμενοι και οι εκπαιδευτές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στη Σητεία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κ. Τσίχλα για την άμεση ανταπόκρισή της στο κάλεσμά μας, καθώς και για την πολύ εποικοδομητική συζήτηση που είχαμε μαζί της. 
Οι εκπαιδευόμενοι και οι εκπαιδευτές του Σ.Δ.Ε. στη Σητεία


Post Top Ad

.............