Το μίνι μάρκετ της γειτονιάς - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Το μίνι μάρκετ της γειτονιάς




Σίγουρα τα μίνι μάρκετ και τα περίπτερα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας μας αποτελώντας μια ιδιαίτερη ελληνική πρωτοτυπία. Είναι αυτό που μας λείπει όταν ταξιδεύουμε στο εξωτερικό, αφού μπορούμε ανά πάσα στιγμή να βρούμε εύκολα και ανά πάσα στιγμή αυτό που χρειαζόμαστε. 





Στην πόλη του Ηρακλείου στην περιοχή του Μασταμπά στην οδό Μελίνας Μερκούρη 37 υπάρχει ένα μίνι μάρκετ μέσα στην γλύκα... Τόσο απο εξυπηρέτηση και διάθεση όσο και απο γλυκιές γεύσεις.


Ο Μάνος Χαιρέτης είναι ένας νέος Άνθρωπος με πολύ όρεξη για δουλειά, που με τη θετική του στάση, κερδίζει όλους τους πελάτες που μπαίνουν στο Ψιλικατζίδικο. 
Το μαγαζί έχει γίνει αγαπημένη συνήθεια, όπως μας είπε χαρακτηριστικά. Ξέρει ο πελάτης ότι θα περάσει, θα ακούσει το καλαμπούρι του, θα πει και τον πόνο του, θα νιώσει ότι έχει μοιραστεί κάτι με έναν δικό του άνθρωπο. 


Εκτός όμως από τον σεβασμό, ακόμη και οι μικρές λεπτομέρειες μπορεί να κάνουν τη διαφορά. Όλα έχουν σημασία όταν αφορά την εξυπηρέτηση των πελατών, από το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο.



Στο μίνι μάρκετ θα βρείτε αποκλειστικά τις υπέροχες χειροποίητες σοκολάτες "Αγαπητός" απευθείας απο τη Θεσσαλονίκη. . 
Εσείς οι λάτρεις, θα βρείτε ποικιλία γέυσεων και συνδυασμών σοκολάτας, ακόμα και χωρίς ζάχαρη. 































Post Top Ad

.............