Η πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Σητείας κυρία Μάρω Νικητάκη μιλάει για την λευκή Αποκριάτικη νύχτα - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Η πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Σητείας κυρία Μάρω Νικητάκη μιλάει για την λευκή Αποκριάτικη νύχτα

Ο δήμος Σητείας, ο Εμπορικός σύλλογος, ο σύλλογος ξενοδόχων Σητείας, ο ΔΟΚΑΣ, φορείς και σύλλογοι, και βέβαια οι ρομαντικοί και ουσιαστικοί εθελοντές ένωσαν τις δυνάμεις τους και είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν διαφορετικές Αποκριάτικες εκδηλώσεις παντρεύοντας τους μύθους του χθές με το σήμερα.
Απόκριες 



Η όμορφη πόλη της Σητείας φοράει τα γιορτινά της και υποδέχεται τον κόσμο με διάθεση παρέας, με αποκριάτικες δράσεις που κοινό παρανομαστή έχουν να σμίξουν τους Ανθρώπους και να ξεγυμνώσουν... πετώντας μάσκες και άσχημες διαθέσεις... την όμορφη πλευρά που η καθημερινότητα μας κρύβει.

Εκπτώσεις, μειωμένες τιμές διαμονής στα ξενοδοχεία της πόλης, γιορτινή διάθεση και καλή τσικουδιά.
Ο εμπορικός σύλλογος Σητείας διοργανώνει για 5η συνεχή χρονιά, την ιδιαίτερα αγαπημένη ''Λευκή Αποκριάτικη Νύχτα''




ΤΟ ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ επικοινώνησε με την πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Σητείας κυρία Μάρω Νικητάκη στην οποία ανήκει το κατάστημα ΒΑΜΒΙΝΟ όπου και μοιράστηκε μαζί μας την προσπάθεια του συλλόγου για την δημιουργία της συγκεκριμένης βραδιάς.


Η κυρία Μάρω Νικητάκη βρίσκεται στο τιμόνι του Εμπορικού συλλόγου Σητείας τα τελευταία 6 χρόνια/
Χαρακτηριστικά μας ανέφερε ότι ο σύλλογος ο οποίος ιδρύθηκε το 1909 έφερε στις τάξεις τους μόνο Άνδρες προέδρους.
Το όραμα της κύριας Νικητάκη απο την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντα της ώς πρόεδρος του συλλόγου, ήταν να δημιουργήσει τις συνθήκες ώστε να υπάρχει επαγγελματική μα και συνάμα οικογενειακή αγκαλιά για τα μέλη του.
Ο σεβασμός του επιχειρηματία πρός τον καταναλωτή είναι προτεραιότητα για την κυρία Νικητάκη.
Η ευγένεια, η ποιότητα, η προσωπική σχέση με τους πελάτες και οι καλές τιμές είναι οδηγός για όλους τους καταστηματάρχες στην πόλη της Σητείας.




Η δυναμική του Δ.Σ του εμπορικού συλλόγου Σητείας και ένα παραπάνω με την προσωπικότητα της κυρίας Νικητάκη όπου βρίσκεται στο τιμόνι, αρκετές φορές διακρίνεται και σε άλλους τομείς της καθημερινότητας της πόλης, αφού ο Εμπορικός σύλλογος δίνει το παρόν σε δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα, στηρίξεις αλληλεγγύης για κοινωφελής σκοπούς ιδρυμάτων, αλλά και για οτιδήποτε αφορά την ανάπτυξη της επαρχίας.



Η κυρία Νικητάκη στην ερώτηση μας πώς γεννήθηκε η ιδέα της λευκής αποκριάτικης νύχτας μας απάντησε ότι πρίν απο χρόνια 2 κορίτσια εργαζόμενες στο κατάστημα της έριξαν την ιδέα, η οποία λειτούργησε στο μυαλό της ώς αφορμή για να ενισχύσει την συλλογική προσπάθεια των εμπόρων για προβολή και κέρδος μέσα απο τον κοινό παρανομαστή του αποκριάτικου κλίματος των ημερών.
Απαιτήθηκε πολύ δουλειά για να πιστέψει ο κόσμος την συγκεκριμένη εκδήλωση και πολύ προσπάθεια για να λειτουργήσουμε όλοι οι επιχειρηματίες ώς ομάδα.

Απώτερος σκοπός της εκδήλωσης της λευκής νύχτας σύμφωνα με την πρόεδρο του Εμπορικού συλλόγου είναι να γνωρίσουν οι επισκέπτες - καταναλωτές το Ανθρώπινο πρόσωπο της αγοράς της Σητείας και να συνδυάσουν την διασκέδαση με τις αγορές προϊόντων αφού την συγκεκριμένη βραδιά τα καταστήματα κάνουν προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές.
Η κυρία Νικητάκη μας ανέφερε επίσης ότι την εκδήλωση την έχει πιστέψει ο κόσμος και την περιμένει κάθε χρόνο, δεδομένο ότι πλέον δέχεται μηνύματα και απο Ανθρώπους που ζούν εκτός Νομού αλλά και Κρήτης οι οποίοι έρχονται στην Σητεία για να ζήσουν κάτι που συμβαίνει μια φορά τον χρόνο.

Ανοικτά καταστήματα με ψησταριές παντού, τσικνίσματα, κεράσματα, χορός, γλέντι, φιγούρες από κόσμους μαγικούς, ανιματέρ, μασκαράδες και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, συνθέτουν τη μοναδική''Λευκή Αποκριάτικη Νύχτα''.
Η νύχτα γίνεται μέρα στην Σητεία.

Χαρακτηριστικά η κυρία Νικητάκη θυμάται ότι τα πρώτα χρόνια υπήρχαν μέσα στις βιτρίνες των καταστημάτων κοπέλες μοντέλα οι οποίες καλούσαν τον κόσμο.
Η πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Σητείας κλείνοντας την κουβέντα μας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους χορηγούς της εκδήλωσης όπως επίσης και τον συνδιοργανωτή δήμο Σητείας όπου προσφέρει τα μηχανήματα για τον ήχο και τον φωτισμό της βραδιάς.



Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Εμπορικός σύλλογος Σητείας φέτος προσφέρει εκτός απο τα κεράσματα σε κρασί - ρακή και σουβλάκια και μπύρα προσφορά της Αντιπροσωπίας εμπορίας ποτών και αναψυκτικών Βιτσεντάκης με κόστος 1 ευρώ, αφού τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του συλλόγου φίλων Νοσοκομείου Σητείας.



Frantic Freaks Productions.

ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟΙ.
‘’ΕΛΦΗ ΞΩΤΙΚΟΜΠΑΛΙΤΣΑ’’ από το ‘’Ελλάδα έχεις Ταλέντο’
‘’ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΕΛΛΟΚΑΠΕΛΑΣ’’, από τη ‘’Χώρα των Θαυμάτων’’
Μουσικοκινητικές δραστηριότητες με τον Μίκυ και την Μίνι. Γκλίτερ στα νυχάκια
για τα κοριτσάκια από τη Μαρία Δελλή .

’ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΡΑΜΕΛΙΝΑ’’ ως ‘’ΑΛΙΚΗ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ’’ με facepainting και ο..
ΛΕΝΙΟΣ ΚΑΡΑΜΕΛΕΝΙΟΣ στην Επιμέλεια - παρουσίαση!
Τρελό ξεφάντωμα με τον DJ Makis Arakliotis . Ηχοληψία : Τόμμυ Ντόρος .

Οργάνωση. ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

Post Top Ad

.............