Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του δήμου Πλατανιά - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του δήμου Πλατανιά

Ενα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα διοργανώνει και φέτος ο Δήμος Πλατανιά για τους δημότες του αρχής γενομένης από την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου που θα γίνει αύριο Πέμπτη στις 6 μ.μ. στο Κάτω Γεράνι.



Oι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την ημέρα των Θεοφανείων με την βράβευση των νεοεισαχθέντων φοιτητών στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης στο Κολυμβάρι.
Κατά τη χθεσινή παρουσίαση του Χριστουγεννιάτικου εορταστικού προγράμματος στο Δημαρχείο Πλατανιά, ο δήμαρχος Γιάννης Μαλανδράκης ευχαρίστησε το ΣΥΝΚΑ για την αρωγή του που του επέτρεψε στον Δήμο Πλατανιά «να δημιουργήσει αυτό το δεκαπενθήμερο των πλούσιων δραστηριοτήτων όπου νομίζω θα δώσει πολύ χαρά σε πάρα πολλούς ανθρώπους που το έχουν ανάγκη τις ημέρες τις γιορτινές προκειμένου όλοι να ερχόμαστε πιο κοντά αλλά και ο καθένας να είναι δίπλα στον άλλο. Εύχομαι σε όλους τους συνδημότες μας και σε όλους τους συμπολίτες μας ευρύτερα Καλές γιορτές με υγεία και ότι καλύτερο στον καθένα και πάντα ένα χαμόγελο στον διπλανό του».
Ο αντιδήμαρχος Πλατανιά Νίκος Δασκαλάκης αναφέρθηκε στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων. Οπως είπε «για μία ακόμα χρονιά έχουμε κάνει πλούσιες εορταστικές εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα και καλούμε όλους τους Δημότες μας αλλά και εκτός του Δήμου να έρθουν να τις παρακολουθήσουνε, οι οποίες είναι όλες δωρεάν. Εύχομαι Χρόνια Πολλά, σας καλώ να συμμετάσχετε σε όλες τις εκδηλώσεις και εύχομαι η γέννηση του Χριστού να σημάνει μία νέα μέρα και μία νέα αρχή για τις ζωές όλων μας».


Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν:
•Την ενότητα “Ο Αγιος Βασίλης και τα ξωτικά του έρχεται κοντά σας με το τρενάκι”, την Παρασκευή 22/12 στις Βουκολιές (αναχώρηση 4 μ.μ. από το Δημαρχείο Πλατανιά στο Γεράνι), 

Τετάρτη 27/12 στην Δημοτική Ενότητα Πλατανιά (αναχώρηση στις 4.30 μ.μ.), 

Πέμπτη 28/12 στην Δημοτική Ενότητα Κολυμπαρίου (αναχώρηση 4 μ.μ. από το Δημαρχείο στο Γεράνι), 

Παρασκευή 19/12 στη Δημοτική Ενότητα Μουσούρων με αναχώρηση στις 4 μ.μ. από το Δημαρχείο στο Γεράνι.
•Μουσικές εκδηλώσεις: Παράσταση “Αγια Νύχτα” στις 26/12 στις 7 μ.μ. στο Πολύκεντρο Βουκολιών και στις 29/12 στις 7 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Μάλεμε. Συναυλίες με ροκ και έντεχνη μουσική με τον Μάνο Τρυπιά και το συγκρότημά του.

Τρίτη 2 Ιανουαρίου στις 7 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Σπηλιάς.

 Πέμπτη 4 Ιανουαρίου στις 9 μ.μ. στην ταβέρνα “Αιμιλία”στη Ζούρβα .

Σάββατο 6/1 στις 8.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο (πρώην δημοτικό σχολείο) στο Συρίλι.
•Συναυλία με εορταστική μουσική από τη μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στην Κρήτη (ΝΑΣΚΡΗ) 

 Τετάρτη 10 Ιανουαρίου στις 7 μ.μ. στο Τσιράκειο Πολιτιστικό Κέντρο Σκινέ.
•Παιδικό θέατρο από την ομάδα “Ανατολή” της Κωνσταντίνας Γαρμπιδάκη το Σάββατο 23/12 στις 6 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Μάλεμε .

Σάββατο 30/12 στο Πολιτιστικό Κέντρο (πρώην δημοτικό σχολείο) Φουρνέ.
•Εκδηλώσεις στο δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο Ταυρωνίτη το Σάββατο 30/12 στις 6 μ.μ. με παιδικό ξεφάντωμα με μουσική, κλόουν και παιγνίδια και την Παρασκευή 5/1/2018 στις 6 μ.μ. με ταχυδακτυλουργό.

•Εκδηλώσεις Θεοφανίων το Σάββατο 6/1/2018 με αγιασμό των υδάτων και με υποδοχή νέου έτους και βράβευση νεοεισαχθέντων φοιτητών Δήμου Πλατανιά στις 5 μ.μ. στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης στο Κολυμπάρι.


Εκδηλώσεις με… χρώματα και μουσικές
Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις:
•Χριστουγεννιάτικη συναυλία με χαρμόσυνες μελωδίες από όλο τον κόσμο διοργανώνει το Ωδείο “Ιωάννης Μανιουδάκης”, σε συνεργασία με την ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ  και τον Δήμο Χανίων, σήμερα στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΑΜ. Είσοδος ελεύθερη.

•Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Μουσικού Σχολείου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 8.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων με ελεύθερη είσοδο.

•Τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του θα πραγματοποιήσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Το Ρόδο” σήμερα στις 6.15 μ.μ. στη Χρυσοπηγή (Καραισκάκη 62).

•Ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων ξεκινά τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του αύριο στις 5 μ.μ., με τη Νύχτα των Καλικαντζάρων, στην Πλατεία Αγοράς.
•Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιών και Νέων Κρήτης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή από τις 5.30 μ.μ. έως τις 8.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων (Μαλαθύρου και Αποκορώνου 166). Ελεύθερη είσοδο

•Στο Κέντρο Παιδικής Δημιουργίας Αγ. Ιωάννη θα πραγματοποιηθεί χριστουγεννιάτικη εκδήλωση αύριο Πέμπτη στις 11 π.μ. με θέμα “Ενα σκουπίδι λάμπει”.

•Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από σήμερα έως 22/12 στο “Χωριό του Αη Βασίλη”, στις Καλύβες.

•Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο της Μητροπόλεως το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στις 7.30 το απόγευμα.
ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ 

Post Top Ad

.............