Νέες υπηρεσίες εξυπηρέτησης για το κοινό απο την Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Νέες υπηρεσίες εξυπηρέτησης για το κοινό απο την Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα

Νέες υπηρεσίες εξυπηρέτησης για το κοινό απο την Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα ξεκίνησαν απο την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017



ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ


1. Είναι διαθέσιμες οι συναλλαγές εξόφληση λογαριασμού ΔΕΗ και ΟΤΕ από το δίκτυο ΑΤΜ της τράπεζας ανέξοδα.
2. Είναι διαθέσιμη η εκτύπωση αντιγράφου κίνησης συναλλαγών με χρεωστική κάρτα ανά Αριθμό Μητρώου πελάτη (περιλαμβάνει μόνο τις συναλλαγές με κάρτα και όχι τις αναλήψεις από ΑΤΜ). Περισσότερες πληροφόριες στα κατά τόπους υποκαταστήματα.



Προς ενημέρωση σας, σύμφωνα με σχετική Υπουργική Απόφαση, στο «χτίσιμο» του αφορολόγητου θα συμμετέχουν οι συναλλαγές όπως περιγράφεται παρακάτω:

Ø Συναλλαγές που αφορούν πληρωμές για αγορά αγαθών και υπηρεσιών, με ή χωρίς παρουσία της κάρτας. Σε περίπτωση επιστροφής ή ακύρωσης συναλλαγής, το ποσό θα υπολογιστεί αφαιρετικά. Συναλλαγές οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) συνυπολογίζονται.
Ø Εξαιρούνται συναλλαγές όπως αναλήψεις μετρητών από ΑΤΜ, money transfer μέσω κάρτας ή και χρεώσεις για μεταφορά χρημάτων, καθώς επίσης πληρωμές προς ΔΟΥ, ασφαλιστικά ταμεία, ενοίκια, αγορές οχημάτων, κατοικιών κλπ.

Post Top Ad

.............