Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Κύριλλο από το Σύλλογο Μικρασιατών Ιεράπετρας και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Κύριλλο από το Σύλλογο Μικρασιατών Ιεράπετρας και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού



Τα παραδοσιακά κάλαντα των Χριστουγέννων, όπως ψάλλονταν στη Σμύρνη και τα περίχωρά της, έψαλλαν στον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο το μεσημέρι της Κυριακής 24 Δεκεμβρίου η Χορωδία του Συλλόγου Μικρασιατών Ιεράπετρας, υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτου κ. Ιωάννου Αρώνη, παρουσία της νέας Προέδρου κ. Ευτυχίας Μαρινάκη και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.


Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη την νέα Πρόεδρο για την εκλογή της, και ευχαρίστησε εγκάρδια τον Χοράρχη και όλα τα Μέλη, οι οποίοι αψήφησαν το κρύο και υπεβλήθησαν στον κόπο να ψάλλουν τα παραδοσιακά κάλαντα. Στη συνέχεια συζήτησε μαζί τους, τους διένειμε χριστουγεννιάτικές κάρτες και τους ευχήθηκε καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα και χρόνια πολλά.



Τα κάλαντα των Χριστουγέννων έψαλαν επίσης στον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο παιδιά του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, με επικεφαλής την Πρόεδρο του Τοπικού Τμήματος κ. Ειρήνη Βασαρμιδάκη.


Ο Σεβασμιώτατος έδωσε τις πατρικές ευχές στην Πρόεδρο, τις Υπεύθυνες εκπαιδευτικούς και τα παιδιά και συζήτησε μαζί τους για τις δραστηριότητες του Σώματος, ενώ διένειμε στα παιδιά σελιδοδείκτες με το συνοπτικό ημερολόγιο του έτους 2018, ευχόμενος καλή πρόοδο στα μαθήματά τους, καλά Χριστούγεννα και ευλογημένος από τον Χριστό ο νέος χρόνος.


Post Top Ad

.............