Ξεκινάνε στις 9 Δεκεμβρίου οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στις Πατσίδες του δήμου Αρχανών Αστερουσίων - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Ξεκινάνε στις 9 Δεκεμβρίου οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στις Πατσίδες του δήμου Αρχανών Αστερουσίων

Και φέτος ξεχωριστές εκδηλώσεις στις Πατσίδες για μικρούς και μεγάλους!Η μαγεία των Χριστουγέννων έρχεται στις Πατσίδες!!!!!!!!!Χορός,μουσική,D.JS, κλόουν, animater,μάγοι,Άγιος Βασίλης,χορευτικά,ζωάκια και πολλές πολλές εκπλήξεις θα κάνουν αυτά τα Χριστούγεννα αξέχαστα!!!


ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
18.00 Στόλισμα και φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Μουσική χορός ξεφάντωμα με τον διάσημο D.J.GPER και την ομάδα του. Συμμετέχουν και τα χορευτικά συγκροτήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πατσιδών με τους χοροδιδάσκαλους Γιάννη Στιβακτάκη και Μαρία Μαργιολάκη και οι εθελοντές ¨οι μικροί διασώστες¨ του Πολιτιστικού Συλλόγου Πατσιδών.Ο Άγιος Βασίλης εμφανίζεται μαγικά φέρνοντας την μαγεία των Χριστουγέννων και φωτογραφίζεται με μικρούς και μεγάλους. 

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
18.00 Μικροί και μεγάλοι διασκεδάζουμε στο πολιτιστικό κέντρο Πατσιδών. Η αγαπημένη μας ανιματέρ κλόουν με την φανταστική της στολή υποδέχεται όλο τον κόσμο και διασκεδάζει όλους τους λιλιπούτειους φίλους μας με μπαλονοκατασκευές και facepainting.Η έκπληξη της βραδιάς από τον διάσημο μάγο ZAKRIS.Μια θεατρομαγική παράσταση καθαρά και μόνο για παιδιά.Ένα πολύ ιδιαίτερο show από τον μάγο ZAKRIS και τον μάγο TRITON όπου από την αρχή ως το τέλος το γέλιο και η μαγεία δεν σταματά! Μία ειδικά μελετημένη διαδραστική παράσταση με την συμμετοχή όλων των παιδιών.Μάλιστα αρκετά παιδιά καλούνται να βοηθήσουν τον μεγάλο μάγο ZAKRIS να κάνει τα μαγικά του.

ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

10.00 Κάλαντα σε όλο το χωριό! Παραδοσιακά κάλαντα και τραγούδια όπως παλιά,για να μαθαίνουν οι μικροί και να θυμούνται οι μεγάλοι! Μικροί και μεγάλοι λέμε τα κάλαντα σε όλο το χωριό με την συνοδεία των χορευτικών συγκροτημάτων των χοροδιδασκάλων Γιάννη Στιβακτάκη και Μαρίας Μαργιολάκη.

Ξεκινάνε στις 9 Δεκεμβρίου οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στις Πατσίδες του δήμου Αρχανών Αστερουσίων

Post Top Ad

.............