Με τη συμμετοχή του Συλλόγου των Ανωγειανών της Αθήνας ο εορτασμός του “Myrtillo Cafe”, Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Ένταξης-Μέρος των εσόδων θα δοθεί στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Με τη συμμετοχή του Συλλόγου των Ανωγειανών της Αθήνας ο εορτασμός του “Myrtillo Cafe”, Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Ένταξης-Μέρος των εσόδων θα δοθεί στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου

Με μεγάλη χαρά ο Σύλλογος Ανωγειανών της Αθήνας “Το Ιδαίον Άντρον” θα έχει την τιμή να πλαισιώσει μουσικοχορευτικά τον εορτασμό των 4ων γενεθλίων του Myrtillo Cafe.Πρόκειται για μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Ένταξης, που λειτουργεί από το 2013 με σκοπό την κοινωνική και εργασιακή ένταξη ατόμων που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες (άτομα με σωματικές και νοητικές αναπηρίες, αναπτυξιακά προβλήματα, αυτισμό κλπ), απασχολώντας αυτή τη στιγμή 15 έμμισθους εργαζομένους, το 90% των οποίων ανήκει στις ως άνω ευπαθείς ομάδες. Θα χορέψει η χορευτική ομάδα του Συλλόγου μας και θα παίξουν οι μουσικοί: Ευθύμης Κοζωνάκης(λύρα), Μιχάλης Κοζωνάκης(λαούτο), Βαγγέλης Μαμαλάκης(λαούτο)
Λυκούργος Τζαρδής(κρουστά).


Το CafeΜyrtillo λειτουργεί επιχειρηματικά ως καφέ – πολυχώρος λόγου/τέχνης, που δεν παρέχει μόνο ποιοτικά είδη εστίασης, αλλά και πολλές στοχευμένες υπηρεσίες πολιτιστικού χαρακτήρα, όπως εκπαιδευτικά προγράμματα για μικρούς και μεγάλους, σεμινάρια, βιβλιοπαρουσιάσεις, εκθέσεις, μουσικές βραδιές κλπ. Μια καινοτόμος, αυτοδύναμη, πρωτοποριακή κοινωφελής επιχείρηση.
Τιμή εισιτηρίου 10€ , 8€ για Αμεα και Άνεργους (περιλαμβάνει πιάτο με κρητικά εδέσματα και ένα ποτήρι κρασί, λευκό ή κόκκινο). Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση των σκοπών του Myrtillo Cafe, αλλά και των ανωγειανών οικογενειών, που χρήζουν στήριξης, μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ανωγείων. Για κρατήσεις καλέστε: 210-6916060, 2110123176, 6971759463. Σας περιμένουμε!

Post Top Ad

.............