Παρέμβαση της διεθνούς ομοσπονδίας παλαιών οχημάτων FIVA για τον νόμο παρωδία - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Παρέμβαση της διεθνούς ομοσπονδίας παλαιών οχημάτων FIVA για τον νόμο παρωδία

Από τις Βρυξέλλες ο Γάλλος Πρόεδρος της "Διεθνούς Ομοσπονδίας Παλαιών Οχημάτων" ( FIVA) κ. Patrick ROLLET, αντεδρασε , για την Υπουργική απόφαση -αρλούμπα σχετικά με τα ιστορικά οχήματα :
Αμεση ήταν η αντίδραση του Γάλλου Προέδρου της FIVA κ.PATRICK ROLLET στην επιστολή που εξηγούσε όσα απίστευτα και αψυχολόγητα σκαρφίστηκε η κυβέρνηση για να εκφοβίσει τους Ελληνες ιδιοκτήτες ιστορικών οχημάτων και παράλληλα να αποτρέψει άλλους 380.000 Ελληνες από το να κάνουν χρήση του δικαιώματος που έχουν να πάρουν ιστορικές πινακίδες για ΙΧ, μοτοσυκλέτες κλπ που είναι ηλικίας 30 ετών και άνω.


Πιο συγκεριμένα ο κ. ROLLET ενημέρωσε γραπτώς ότι φέρνει το θέμα αμέσως στην Γενική Συνέλευση της FIVA προς επείγουσα συζήτηση , ενώ παράλληλα ζήτησε και από το όργανο που έχουν δημιουργήσει Ευρωβουλευτές -οι οποίοι είναι φίλοι των παλαιών οχημάτων- να κινητοποιηθούν αμέσως μέσα στα θεσμικά Οργανα της ΕΕ για την όλη ρύθμιση-μπαρούφα της κυβέρνησης που ο κ. ROLLET χαρακτηρίζει ...."μοναδική στον κόσμο" (!!) , ενώ ανάλογα είναι και τα καυστικά σχόλια των κορυφαίων στελεχών της FIVA κ.κ. Τiddo BRESTERS , Andrew TURNER κλπ . Τα στελέχη της Διεθνούς Ομοσπονδίας απλώς... δεν πιστεύουν στα μάτια τους και ζητούν από τον να μεταφέρθει στους ταλαιπωρούμενους Ελληνες ιδιοκτήτες οχημάτων την αλληλεγγύη τους , ενώ ενημερώνουν ότι κινητοποιούνται αμέσως και με κάθε δυνατό τρόπο για να ανακληθεί η εξοργιστική (και "αρλουμποειδής") ρύθμιση που έφερε η παράξενη αυτή κυβέρνηση .



Τις επόμενες μέρες το ζήτημα μεταφέρεται και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προς συζήτηση από τους ευρωβουλευτές που μετέχουν στο αρμόδιο όργανο για τα παλαιά οχήματα το οποίο εχει μείνει κυριολεκτικά..."κόκκαλο" από την πρωτοφανή προσπάθεια δίωξης κάθε ιδιοκτήτη παλαιού οχήματος στην Ελλάδα αλλά και όσων θα ήθελαν να βάλουν στο ΙΧ ή την μηχανή τους πινακίδες ιστορικού οχήματος

Post Top Ad

.............