Eκθεση ζωγραφικής “Μνήμες πλοίων Liberty” απο σήμερα Κυριακή 26 Νοεμβρίου έως τις 3 Δεκεμβρίου στα Χανιά - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Eκθεση ζωγραφικής “Μνήμες πλοίων Liberty” απο σήμερα Κυριακή 26 Νοεμβρίου έως τις 3 Δεκεμβρίου στα Χανιά

Eκθεση ζωγραφικής του καπετάν Γιάννη Γιαπαλάκη με τίτλο «Μνήμες πλοίων Liberty», θα πραγματοποιηθεί από την Κυριακή 26 Νοεμβρίου έως τις 3 Δεκεμβρίου στον εκθεσιακό χώρο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων (Νεώριο Μόρο).
Την έκθεση διοργανώνουν το Ναυτικό Μουσείο Κρήτης και ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων.



Τα εγκαίνια θα γίνουν σήμερα Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις 6.30 μ.μ.. παρουσία του καλλιτέχνη. Θα χαιρετίσουν ο Αρχιπλοίαρχος (Μ) ε.α. Εμμανουήλ Πετράκης Πρόεδρος του Ναυτικού Μουσείου Κρήτης και ο Πρόεδρος του Ι.Ο.Χ. Τάσος Νικολάου του ενώ θα παρουσιαστεί δρώμενο με θέμα: “Ο Μεγάλος Σιωπηρός” που αφορά στην συμβολή του Εμπορικού Ναυτικού στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, από τον ηθοποιό Λεωνίδα Μανωλικάκη και την τ. Διευθύντρια της ΕΡΑ Χανίων, Αννα Μακράκη Καρέλλα, σε κείμενα του Τάσου Νικολάου. Το δρώμενο θα συνοδεύσει με τραγούδι και κιθάρα ο Φρατζεσκάκης Γιώργος και με πιάνο ο Γιώργος Σαλτάρης, ενώ την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο ειδικός συνεργάτης της Περιφ. Ενότητας Χανίων, Μαρκάκης Σήφης.



Eκθεση ζωγραφικής “Μνήμες πλοίων Liberty” απο σήμερα Κυριακή 26 Νοεμβρίου έως τις 3 Δεκεμβρίου στα Χανιά

Post Top Ad

.............