Άγνωστοι βανδάλισαν την τιμητική πλακέτα που σηματοδοτεί την αξία της Σητειακής ελιάς που φύτεψε ο πρόεδρος της Ελληνικής δημοκρατίας στην Σητεία - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Άγνωστοι βανδάλισαν την τιμητική πλακέτα που σηματοδοτεί την αξία της Σητειακής ελιάς που φύτεψε ο πρόεδρος της Ελληνικής δημοκρατίας στην Σητεία

Βάνδαλοι ασέλγησαν την τιμή της πόλης μας . Ούτε 24 ώρες δεν πρόλαβε να συμπληρώσει η επίσκεψη του προέδρου της Ελληνικής δημοκρατίας στην Σητεία και άγνωστοι βάνδαλοι την ξήλωσαν με την βαριά βάση της και την πέταξαν στον δρόμο .Έτσι βρέθηκε απο περαστικούς στις 6 το πρωί Εναι απορίας άξιο που στα 50 μετρά υπάρχουν καταστήματα εστίασης και δεν. ... "" είδε "" κανένας τίποτα. Είναι δε τόσο βαριά που χρειάστηκαν 4 αστυνομικοί για να την σηκώσουν μέχρι την άκρη του πεζοδρομίου.



Τα σημάδια της βάσης που βάναυσα σύρθηκε είναι εμφανή πάνω στις πλάκες του πεζοδρομίου
Εάν αυτοί οι αντιρρησίες είχαν πρόβλημα με την τιμή ( αλλά και την Πανελλαδική και όχι μόνο προβολή )που μας δόθηκε , γιατί δεν βγήκαν να διαμαρτυρηθούν κατα την διάρκεια της τελετής ?? Αλλά προτίμησαν την ύπουλη ενέργεια ??
Μήπως η ελιά ( το δέντρο που φύτεψε ο πρόεδρος ) έχει την ανάλογη τύχη και μεταχείριση το αμέσως επόμενο διάστημα.


Με έκπληξη , αποτροπιασμό και αγανάκτηση αντέδρασαν οι αγουροξυπνημενοι κάτοικοι της Σητείας οταν αντίκρισαν τις πρώτες πρωινές ώρες τα αποτέλεσμα τα της επίθεσης των βανδάλων κατα την διάρκεια τής νύκτας.



Post Top Ad

.............