Παρουσιάζεται το βιβλίο "Το Μαγκάλι" του Γιώργου Ηλιάδη στον Άγιο Νικόλαο σήμερα Δευτέρα 20 Νοεμβρίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Παρουσιάζεται το βιβλίο "Το Μαγκάλι" του Γιώργου Ηλιάδη στον Άγιο Νικόλαο σήμερα Δευτέρα 20 Νοεμβρίου

Ένα ταξίδι από την παιδική μας ηλικία και τη χώρα των παραμυθιών έως την προσαρμογή στις ανάγκες της αδυσώπητης καθημερινότητας.

Συνεργάζονται: οι ηθοποιοί Μανώλης Σγουρός – Μαριάνθη Μενεγάκη – Γιώργος Ηλιάδης, η φιλόλογος Ελπίδα Γρηγοράκη, ο συγγραφέας-σύμβουλος ψυχικής υγείας Χρήστος Τσαντής, ο πολυχώρος «Περίπου» και «Το Μαγκάλι».

\
Οι Εκδόσεις Ραδάμανθυς έψαξαν καιρό και τελικά βρήκαν το κατάλληλο «μαγκάλι», του συγγραφέα-ηθοποιού Γιώργου Ηλιάδη, ο οποίος ζει και εργάζεται στον Άγιο Νικόλαο. Θα το στήσουν αρχικά στον Άγιο Νικόλαο, στον φιλόξενο πολυχώρο «Περίπου«, σήμερα Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017, στις 7:30 το απόγευμα, και θα επαναλάβουν την «τελετουργία» στις 20 Δεκεμβρίου στο Ηράκλειο, στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου. (Ευπρόσδεκτοι μόνο όσοι επιθυμούν ένα ταξίδι, με αφετηρία τη χώρα των παραμυθιών και την ιστορία της γραφής).
«Το μαγκάλι» είναι το δεύτερο μυθιστόρημα του Γιώργου Ηλιάδη. Το πρώτο  του έργο, με τίτλο «Τα δυο πουγκιά», που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ραδάμανθυς, απέσπασε πολύ θετικές κριτικές και αγκαλιάστηκε από τους φίλους του βιβλίου, ενώ ήδη ετοιμάζεται η δεύτερη έκδοσή του.
Η πένα του Γιώργου Ηλιάδη δεν έχει ταίρι. Δεν μιμείται. Ήδη, με το δεύτερο κιόλας μυθιστόρημά του, κατοχυρώνει τοn δικό του τρόπο γραφής και αφήγησης, όπου ο σαρκασμός και η σάτιρα ευνοούν τον προβληματισμό και την αναζήτηση. Το ταξίδι του συγγραφέα είναι ένα κάλεσμα και – παράλληλα – μία απόπειρα να προσεγγίσουμε την ιστορία αλλιώς. Διαβάζοντας τις σελίδες, πιθανά, θα δούμε πως έχουν κάτι κοινό με τη δική μας προσωπική αφήγηση.
Σας περιμένουμε
Χρήστος Τσαντής, υπεύθυνος των Εκδόσεων Ραδάμανθυς


Post Top Ad

.............