Οι Σουηδοί «ψήφισαν» Κρήτη και Ρόδο το 2017 - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Οι Σουηδοί «ψήφισαν» Κρήτη και Ρόδο το 2017

Το μεγαλύτερο αριθμό ταξιδιωτών είχαν η Kρήτη και η Ρόδος, ως προορισμοί διακοπών του Σουηδού τουρ οπερέιτορ Apollo, κατά τη θερινή σεζόν του 2017.
Επίσης, η Κρήτη είναι πρώτη στο ποσοστό αύξησης των ταξιδιωτών σε σχέση με πέρυσι, και ακολουθούν η Μαγιόρκα, η Κως, η Κύπρος και η Ζάκυνθος.

Τα 5 δημοφιλέστερα ξενοδοχεία για τους πελάτες του τουρ οπερέιτορ τη σεζόν του 2017 ήταν στη Ρόδο, την Κρήτη, τη Φουερτεβεντούρα και την Κω:
1. Mythos Beach (Mondo Family) Ρόδος
2. Stellina Village Resort (Mondo Enjoy) Κρήτη
3. Playitas (Apollo Sports) Φουερτεβεντούρα
4. Kypriotis Maris (Mondo Family) Κως
5. Cavo Spada (Apollo Sports) Κρήτη
Σε συνολικές επιδόσεις για το 2017, ο τουρ οπερέιτορ τους μήνες Μάιος-Σεπτέμβριος 2017 είχε αύξηση 10% στον αριθμό ταξιδιωτών και αύξηση 18% στις πωλήσεις, σε ετήσια βάση.
Ισχυρή ζήτηση καταγράφηκε για τα ξενοδοχεία Apollo Mondo, καταγράφηκε υψηλή ικανοποίηση πελάτη ενώ επιτυχία είχε και η στόχευση σε εξειδικευμένο κοινό καθώς ακόμα και τα ξενοδοχεία Apollo Sports κατέγραψαν σταθερή ανοδική πορεία κρατήσεων.
Ο τουρ οπερέιτορ αποδίδει τα θετικά αποτελέσματα του καλοκαιριού στις ισχυρές προκρατήσεις για το καλοκαίρι, με αποτέλεσμα τα διαθέσιμα ταξίδια για κρατήσεις τελευταίας στιγμής να είναι λιγότερα από το 2016. Έτσι οι τιμές παρέμειναν σε σχετικά υψηλά επίπεδα για τη σεζόν.
Όσον αφορά στις χειμερινές κρατήσεις οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη, καταγράφει ισχυρή αύξηση της ζήτησης για Ντουμπάι, με 66% περισσότερους ταξιδιώτες σε σχέση με την αντίστοιχη χειμερινή περίοδο του 2016 (Οκτώβριος-Απρίλιος).
Παράλληλα, έχουν ξεκινήσει και οι κρατήσεις για το καλοκαίρι του 2018, με 27%περισσότερους επιβάτες, συγκριτικά με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.
Πληροφορίες από protothema.gr

Post Top Ad

.............