Οι ενδιαφέρουσες προτάσεις του Γιάννη Λιονάκη για το θέμα του ΒΟΑΚ με αφορμή τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού στο Αναπτυξιακό συνέδριο - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Οι ενδιαφέρουσες προτάσεις του Γιάννη Λιονάκη για το θέμα του ΒΟΑΚ με αφορμή τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού στο Αναπτυξιακό συνέδριο

Αλιεύσαμε απο τα social media μια ανάρτηση του Γιάννη Λιονάκη πρόεδρου του συλλόγου πρόληψης τροχαίων ΕΣΥ ΠΡΩΤΑ,με αφορμή τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού κυρίου Αλέξη Τσίπρα στο 3ο Αναπτυξιακό συνέδριο που διεξείχθει στο Ηράκλειο.
  Κύριε πρωθυπουργέ.
Είχα απευθυνθεί και στον πρόεδρο της ΝΔ,παρακαλώντας να μην εξαγγελθεί ΒΟΑΚ,χωρίς γνώση του ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ,ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ,ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ(όλα)ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ(σε τράπεζες ή ιδιώτες),ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ.

Μας είπατε απόψε κύριε Πρόεδρε για τον ΒΟΑΚ αρχικά για Κίσσαμο-Σητεία,και μετά από λίγο μιλήσατε για Χανιά-Άγιο Νικόλαο..καθώς και για δημοπράτηση ,κατασκευή ,παράδοση ,μέχρι το 2024!!Αν τα κατάλαβα καλά,μια λέξη μόνο ..Μακάρι!!Καθώς και πως ,"είναι όλο αυτό πολύ καλό για νάναι αληθινό"..
Θέλω να σας παρακαλέσω τελειώνοντας να ΕΚΤΑΜΙΕΥΘΟΥΝ τα κονδύλια που εξαγγείλατε για την ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.


Έτσι ,
1.Να γίνει ο κόμβος της Αγίας Πελαγίας,του Μοχού,της Ανώπολης.
2.Να κόβουμε κάθε χρόνο τα κλαδιά που μπαίνουν στο δρόμο μέσα και να καθαρίζουμε τα πρανή.
3.Να αναστηλώσουμε τις κατεστραμένες μπάρες ασφαλείας.
4.Να ολοκληρώσουμε ,μετά από 14!!χρόνια τη γέφυρα στο Χαμέζι,και να φτιάξουμε πεζογέφυρα στον Καβρό να μην κάνουν βόλτα..οι τουρίστες στο δρόμο.
5.Να αλλάξουμε τα όρια ταχύτητας εκεί που είναι ηλίθια και μάλιστα με κάμερες.
6.Να μαζεύουμε τα σκοτωμένα ζώα από το ΒΟΑΚ.
7.Να φτιάξουμε δυο σταθμούς-τουαλέτες στο ΒΟΑΚ, να εξυπηρετείται ο κόσμος ντόπιος και ξένος.
8.Να ανάψουν επιτέλους μετά από χρόνια τα φώτα πάνω από το αεροδρόμιο (πριν πάμε στο Καστέλι),αλλά και όπου,(σχεδόν παντού )αυτά είναι σβηστά.
9.Να φτιάξουμε τις στάσεις των λεωφορείων στο ΒΟΑΚ να μη σκοτώνουμε τον κόσμο που μετακινείτε με αυτά.
10.Ένα τελευταίο ,αλλά πρώτο σε αναγκαιότητα.Δείτε σας παρακαλώ την παιδεία μας..Σχολεία,πάρκα-πίστες αγωγής,εκπαίδευσης κλπ.





Κύριε πρόεδρε της κυβέρνησης απευθύνομαι ως απλός πολίτης σε σας,ξέροντας πως δεν είναι όλα τα παραπάνω θέματα για έναν πρωθυπουργό..
Απλά επειδή αναφερθήκατε στη Οδική ασφάλεια ,τονίζοντας μάλιστα πως δεν μπορεί,και σωστά,να περιμένει αυτή μέχρι το 2024-5 που θα ολοκληρωθεί ο ΒΟΑΚ,θέλησα να επισημάνω ΚΑΙ αυτά που μας πονούν και μας σκοτώνουν στο νησί μας..
Σας ευχαριστώ κύριε Πρωθυπουργέ που μου δίνεται η ευκαιρία με την ομιλία και την εδώ παρουσία σας να σας απευθυνθώ,και να σας ευχηθώ καλό υπόλοιπο διαμονής στον τόπο μας!
Και εννοείται πως επειδή έχουμε κουραστεί τόσα χρόνια,θα παρατηρούμε στενά τους ..χρόνους που εσείς μας είπατε!!

Post Top Ad

.............