Ευχαριστήριο για την «Επιστροφή στα Θρανία 2017 στο δήμο Αγίου Νικολάου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Ευχαριστήριο για την «Επιστροφή στα Θρανία 2017 στο δήμο Αγίου Νικολάου

I still have a dream” ήταν το γενικό σύνθημα της φετινής Επιστροφής στα Θρανία, εμπνευσμένο από τα γκράφιτι που φιλοτέχνησαν μαθητές του 2ου Λυκείου Αγίου Νικολάου και κοσμούν τοίχο της πόλης μας. Γιατί όλοι μας, μαθητές και εκπαιδευτικοί, ονειρευόμαστε ένα σχολείο που κάνει τη μάθηση μια γοητευτική περιπέτεια, που αγκαλιάζει όλα τα παιδιά και τους δίνει ίσες ευκαιρίες, ένα σχολείο που ανοίγει δρόμο στον διάλογο, τη δημιουργικότητα, την έμπνευση, τη συνεργασία και την ομαδικότητα. Για αυτό προσπαθούμε ανεξάρτητα από τις όποιες αλλαγές στο εκπαιδευτικό σύστημα. Την επιστροφή, λοιπόν, σε ένα τέτοιο σχολείο γιορτάσαμε το βράδυ του Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου στη λίμνη Αγίου Νικολάου.
Όλοι οι μαθητές που συμμετείχαν στην εκδήλωση είναι άξιοι συγχαρητηρίων για την ωριμότητα και συνέπειά τους, την αφοσίωσή τους στην παρουσίαση ενός πολύ καλού αποτελέσματος και την ποιότητα των μουσικών επιλογών τους. Μας έπεισαν ότι τα σχολεία μας ξεκινούν έχοντας πλημμυρίσει «ταλέντα». Για αυτό πρώτα από όλους στον κατάλογο των συγχαρητηρίων και ευχαριστιών θα θέλαμε να αναφέρουμε τα ονόματα των μαθητών (με τη σειρά που εμφανίστηκαν):

Dark Roses : Παναγιώτης Αλεξούδης, Ανδρουλάκη Ηλιάνα, Μάνος Αρναουτάκης, Γιώργος Λαβδάκης, Μαρία Φυτρολάκη
ParanormansΛάμπης Αποστολάκης, Νίκος Ασκοξυλάκης, Μάνος Μουλομανάκης, Ορέστης Σπυριδάκης
Ειρήνη Παπαζαχαριάκη
Golden Headphones: Γιώργος Δασενάκης, Αλέξανδρος Καββουσανός, Γιάννης Καλδίρης, Μαρίνα Πετσαγκουράκη, Γιώργος Φυτρολάκης
Harmonic PulseΝίκος Δαβράδος, Αλεξ. Διαλυνάς, Έλλη Ζερβού, Κουναλάκης Σίμος, Αχιλλέας Μακράκης, Δέσποινα Μαστοράκη, Παπαδόπουλος Κωστής
Κρητικό συγκρότημα: Βασιλάκης Μανόλης, Νίκος Γιούργος, Γουλιδάκης Γιώργος, Πρινιωτάκης Μανόλης
Ιδιαίτερο χρώμα στην εκδήλωση έδωσαν με το χορευτικό τους οι Ίριδα Σταματίου και Κάλλια Χριστουλάκη, αλλά και οιΔεμέτζος Γιώργος, Κατερίνα Ζαμπετάκη, Κωστής Ζαφειράκης, Καρύδη Δέσποινα, Καρύδη Άννα, Μάρκος Κυριακιδης, Μακράκης Γιάννης, Κατερίνα Μυλωνάκη, Μαρία Τσαγκαράκη και Χάρης Τραυλός, που πλαισίωσαν το κρητικό πρόγραμμα.

Δροσιά και ζωντάνια στην παρουσίαση της εκδήλωσης έδωσαν με τα σχόλια και τις έξυπνες ατάκες τους οι μαθήτριες Μαριάνθη Ατσαλάκη, Ηρώ Λουκάκη, Βιβή Αρχαυλάκη και Ελένη Βρυγιωνάκη.
Η Πολιτιστική Ομάδα Καθηγητών μπόρεσε να δώσει αυτό το βήμα έκφρασης στους μαθητές με την ηθική και υλική υποστήριξη του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίου Νικολάου που είχε τη συνδιοργάνωση για αυτό και τον ευχαριστούμε θερμά. Ευχαριστούμε, επίσης, το Λιμενικό Ταμείο για την παραχώρηση του χώρου της λίμνης, καθώς και τον ηχολήπτη Μάνο Λεμπιδάκη που κάλυψε την εκδήλωση για την άψογη συνεργασία. Αξίζει ακόμη να ευχαριστήσουμε την εφημερίδα «Ανατολή», τους ραδιοφωνικούς σταθμούς 104,4 και LATO 103,3 καθώς και το «Fonien.gr» και «CNA NEWS» για τη συμβολή τους στην προβολή της εκδήλωσης.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν τα ταλέντα των παιδιών τους αλλά και σε όλους εσάς που με την έντονη παρουσία και συμμετοχή σας συμβάλατε στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Ευχή μας: Το καλλιτεχνικό και γεμάτο ζωντάνια κλίμα που μας μετέδωσε η 8η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ να αποτελέσει αφετηρία για μια δημιουργική σχολική χρονιά. ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Το ΔΣ της Πολιτιστικής Ομάδας Καθηγητών Αγίου Νικολάου- ΕΛΜΕ Λασιθίου

Post Top Ad

.............