Ο Μιχάλης Τζουγανάκης και η χορευτική ομάδα της «Ξαστεριάς» στο Πλατύ Ημαθίας την Κυριακή 16 Ιουλίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης και η χορευτική ομάδα της «Ξαστεριάς» στο Πλατύ Ημαθίας την Κυριακή 16 Ιουλίου


Ο Μιχάλης Τζουγανάκης είναι ένας καλλιτέχνης που μεγάλωσε με την κρητική παραδοσιακή μουσική και την υπηρετεί για πολλά χρόνια. Ταυτόχρονα όμως, αναζητά και ψάχνεται μέσα από την μουσική και το τραγούδι. Δεν απευθύνεται μόνο στους λάτρεις της παραδοσιακής κρητικής μουσικής αλλά και σε όλους εμάς που αναζητάμε αυτή την ονειρική μουσική που θα μας ταξιδέψει. 


Έτσι, ο Μιχάλης, σε συνεργασία με το γιο του, Αλέξανδρο, ο οποίος ακολουθεί τα χνάρια του, καταφέρνει να μας ταξιδεύει τόσο με την φωνή όσο και με το λαούτο του.  Το μεγάλο γεγονός του καλοκαιριού είναι η συναυλία αυτών των σπουδαίων Κρητών καλλιτεχνών, Μιχάλη και Αλέξανδρου Τζουγανάκη, την οποία η χορευτική ομάδα της «Ξαστεριάς» θα έχει την ξεχωριστή τιμή να πλαισιώσει με τη συμμετοχή της στα Κομνηνά 2017 την Κυριακή 16 Ιουλίου στο Πλατύ Ημαθίας ως προσκεκλημένοι του Συλλόγου Ποντίων Πλατέος. Να είστε όλοι εκεί μαζί μας!!!!!!!!!!!

Post Top Ad

.............