10 χρόνια talos plaza στο Ηράκλειο με δράσεις και συναυλίες έως και τις 10 Ιουλίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

10 χρόνια talos plaza στο Ηράκλειο με δράσεις και συναυλίες έως και τις 10 Ιουλίου

10 χρόνια ζωής κλείνει το εμπορικό κέντρο talos plaza στο Ηράκλειο και το γιορτάζει με εκδηλώσεις και πλούσια δώρα

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των υπευθύνων
Γιορτάζουμε και σας περιμένουμε όλους να διασκεδάσουμε παρέα με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς MUSIC CLUB 105.8 KISS FM 9.61 και ALPHA NEWS 106.2. Οι καλύτεροι djs και παραγωγοί του νησιού καθημερινά απο 1 Ιουλίου έως και 10 Ιουλίου παίζουν την καλύτερη μουσική του Ηρακλείου και μας διασκεδάζουν με ζωντανές εκπομπές από τον χώρο του Talos Plaza. 



Μοναδικά Zumba shows και μαθήματα χορού από τις πιστοποιημένες Zumba instructors Aggeliki Konstantakaki και Κaterina Siganou. 

Χορευτικά από την σχολή χορού danza de fuego International latin(rumba,cha-cha-cha,samba,paso doble,give),Social latin(mambo,salsa, Merengue, Bachata),Tango Argentino, Hip Hop. 

 Αθλητικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους , mini tennis tournaments απο την ακαδημία τέννις ACE TENNIS ACADEMY. Ο Ιππικός όμιλος Ηρακλείου μας εντυπωσιάζει με την άμαξα του και την φάρμα μικρών ζώων !

 Εκπαίδευση και σωστή ενημέρωση για τον τρόπο συμπεριφοράς στα κατοικίδια μας από την φιλοζωική μη κερδοσκοπική οργάνωση Ζωφόρο καθώς επίσης και γνωριμία μικρών ζώων προς υιοθεσία .

 Kryolan City Crete. Το μακιγιάζ είναι μία επιστήμη, αφεθείτε στα χέρια της Δήμητρας Αρμενάκη και της ομάδας της, για τα μάθετε πώς με τα κατάλληλα προϊόντα θα αναδείξετε τον καλύτερό σας εαυτό !! 

LIVE εμφάνιση Δευτέρα 10 Ιουλίου το βράδυ ζωντανά ο μοναδικός ράπερ από το Survivor... BO μας διασκεδάζει σε μία μοναδική εμφάνιση με ελεύθερη είσοδο για όλους ! 

Πλούσια δώρα απο το ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΚΑΤΕΡΙΝΑ. Το μεγαλύτερο ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ στην Κρήτη σας προσκαλεί να περάσετε όμορφες στιγμές με τα 25 παιχνίδια και το εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει. 

Δωρεάν parking για όλο το δεκαήμερο. 
Εκπτώσεις έως και 50% απο όλα τα καταστήματα : 

 GP κομμωτήρια Passion for hair!
  Oviesse Ιταλική μόδα σε “έξυπνες” τιμές.
  Peacocks Μόδα & ποιότητα σε ασυναγώνιστες τιμές. 
 Bata  Η Bata είναι η μεγαλύτερη εταιρεία υποδημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο. Η παρουσία της Bata ξεπερνάει τα 5.000 καταστήματα σε 5 ηπείρους και σε πάνω από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο.
  Yamamay Τα γυναικεία εσώρουχα στα καλύτερα τους. 
 BC Stores Στο BC STORES θα βρείτε το καλύτερο νεανικό ντύσιμο που ανταποκρίνεται απόλυτα στις σημερινές τάσεις της μόδας. 
 Αλκυονίδες Λέξεις Οι Αλκυονίδες Λέξεις φέρνουν κοντά σας αμέτρητους τίτλους βιβλίων σε απίστευτα χαμηλές τιμές. 
 Galleria Αν θες να ξεχωρίσεις και να νιώσεις σαν βασίλισσα ένα είναι το κατάστημα για σένα…. FASHION QUEEN!!! Εστίαση, καφέ 
 ΣΙΕΛ Cafe Το ΣΙΕΛ Cafe βρίσκεται στην παραλιακή λεωφόρο του Ηράκλειου, μέσα στην πλατεία του Talos Plaza και λειτουργεί καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου.
  Goody's Η Goody's αποτελεί τη μεγαλυτερη αλυσίδα σύγχρονων εστιατορίων στην Ελλάδα. Διαθέτει 168 εστιατόρια πανελλαδικά και 5 εστιατόρια στην Κύπρο.
  Starbucks Από το 1971, τα Starbucks έχουν δεσμευθεί για τη συγκομιδή και το καβούρδισμα, μέσα από ηθικές διαδικασίες, της καλύτερης ποιότητας καφέ ποικιλίας Arabica παγκοσμίως. 
 Flocafe Στα Flocafe, σε ένα φιλόξενο και ευχάριστο περιβάλλον θα βρείτε μοναδικές προσφορές καθόλη τη διάρκεια της ημέρας σε απoλαυστικά ροφήματα, γλυκά, σνακ, παγωτά. 



 Pastarella Το εστιατόριο PASTARELLA είναι μια αυθεντική Ιταλική trattoria. Δημιουργήθηκε με μεράκι πριν τρία χρόνια και προσφέρει απλές, καθαρές και εύκολες γεύσεις από την Ιταλία. 
 Yasouvlaki Το Yasouvlaki έχει την φιλοσοφία του γρήγορου φαγητού με την ποιότητα του παραδοσιακού. Ανήκει στην κατηγορία μαγαζιών γρήγορης εστίασης χωρίς αυτό να συνάδει με το πρόχειρο φαγητό ή το φαγητό στο χέρι. 
 Yankee's Το Yankees Grill & Burgers είναι η νέα πρόταση της πόλης για αυθεντικές αμερικάνικες γεύσεις.
  Mistral Seaside Ένας νέος χώρος που συνδυάζει καφέ, φαγητό, cocktails και μοναδική θέα! Ψυχαγωγία
  Πολυκινηματογράφος ODEON Η Odeon διαθέτει ένα πανελλαδικό δίκτυο πολλαπλών ( multiplex), αλλά και μονών κινηματογραφικών αιθουσών. 
 Sports Cafe To Sports Cafe στο TALOS PLAZA είναι μοναδικό στο είδος του καθώς προσφέρει διασκέδαση, ψυχαγωγία και παιχνίδια για όλες τις ηλικίες.

Post Top Ad

.............