ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΑΣΤΕΡΟΥΠΟΛΗ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΕΜΠΝΕΕΙ ΙΔΕΕΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΑΣΤΕΡΟΥΠΟΛΗ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΕΜΠΝΕΕΙ ΙΔΕΕΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ


Το Χριστουγεννιάτικο χωριό, ΑΣΤΕΡΟΥΠΟΛΗ, δίνει ιδέες στον δήμο Ηρακλείου όπου εδώ και καιρό συλλέγει πληροφορίες και παίρνει ιδέες απο χριστουγεννιάτικα πάρκα - χωριά περιοχών της Ελλάδας.
Λίγους μήνες πρίν ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΗ του δήμου Ηρακλείου κύριος Γιώργος Τζαγκαράκης μαζί με το μέλος της ΔΗΚΕΗ κυρία Μαρία Τζιράκη Πατακού επισκέφτηκαν τα τρίκαλα όπου και ενημερώθηκαν για τον σχεδιασμό και τις δράσεις που πραγματοποιούνται την περίοδο των Χριστουγέννων , με πιό λαμπρό παράδειγμα το μύλο των ξωτικών.



Στα Ιωάννινα το χριστουγεννιάτικο χωριό ανοίγει τις πύλες της στις 23 Νοεμβρίου και σας περιμένει σε ένα συναρπαστικό, παραμυθένιο ταξίδι, γεμάτο εμπειρίες και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα! Τα επίσημα εγκαίνια του μαγευτικού χωριού θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 26 Νοεμβρίου με χορό στον πάγο ,συναυλία, βεγγαλικά και πολλές πολλές εκπλήξεις!!Η είσοδος της Αστερούπολης σας βάζει κατευθείαν στο κλίμα για το τι θα επακολουθήσει! Ενώ, σας περιμένει η μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη έκπληξη και απόλαυση μαζί! Το Εργαστήρι και Μουσείο Σοκολάτας είναι εδώ!


ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Το ομορφότερο και πιο ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδας, η «Αστερούπολη Ιωαννίνων» μεταμορφώνεται, γίνεται γλυκιά και σοκολατένια για τη λαμπερότερη γιορτή του χρόνου!

Για πρώτη φορά θα έχουν οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες τη δυνατότητα να επισκεφτούν το αυθεντικό «Εργαστήρι και Μουσείο Σοκολάτας», τη νέα μικρότερη και ευέλικτη έκδοση του πολυβραβευμένου και κορυφαίου θεματικού πάρκου της χώρας μας, του «Εργοστασίου και Μουσείου Σοκολάτας» της ΔΕΘ Helexpo.
Η μεγάλη παραμυθένια, «σοκολατένια» συντροφιά φτάνει στα Ιωάννινα, οι ήρωες της Σοκολάτας συναντούν τον Άι Βασίλη με τους βοηθούς του και η πιο γλυκιά εμπειρία ξεκινάει στον μεγαλύτερο Καταρράκτη Σοκολάτας που είδατε ποτέ με 1.200 λίτρα πραγματικής, λιωμένης σοκολάτας να ρέουν μπροστά στα μάτια σας!


ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ & ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ
Η μαγεία της Αστερούπολης ξεκινάει από το παραμυθένιο σπίτι του αγαπημένου μας Άγιου Βασίλη! Στο ταχυδρομείο οι χαρούμενοι βοηθοί του περιμένουν τους μικρούς μας φίλους, για να στείλουν το δικό τους γράμμα στον Άγιο με την ταχυδρόμο, να δουν τον Άγιο Βασίλη από κοντά, να φωτογραφηθούν στη ζεστή αγκαλιά του και να πάρουν την αναμνηστική τους φωτογραφία!


ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
Η Αστερούπολη γίνεται αγαπημένος προορισμός από τη μουσική και θεατρική σκηνή της! Μεγάλες Συναυλίες από επώνυμους καλλιτέχνες, θεατρικές παραμυθένιες παραστάσεις στο πνεύμα των Χριστουγέννων , χορευτικές παραστάσεις , συναυλίες από group παιδιών, και πολλα ακόμη θεάματα καθόλη της διάρκεια της περιμένουν μικρούς και μεγάλους με δωρεάν είσοδο!!!!


ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ
Ξεδιπλώστε το ταλέντο σας στον πάγο. Για όσους δεν ξέρουν, θα μάθουν από την καλή τι σημαίνει τούμπα στον πάγο. Από την άλλη οι φίλοι τους θα γελάνε καθώς οι πιο έμπειροι πατινέρ θα τους προσπερνάνε με καμάρι και επιδεξιότητα. Όπως και να έχει, το παγοδρόμιο αποτελεί μια μοναδική εμπειρία για όλους χαρίζοντας χαμόγελα και αναμνήσεις που θα θυμάστε για πάντα.


ΤΟ ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΟ ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ
Για πρώτη φορά θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε αληθινή πτήση με αερόστατο και να δείτε το μαγικό χωριό της Αστερούπολης αλλά και τη πόλη από ψηλά!! Ζήστε αυτή τη μοναδική εμπειρία και πάρτε μαζί σας και πιστοποιητικό πτήσης!


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ και ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ PLAY HALL
Τον μεγαλύτερο πολυχώρο διασκέδασης με τον μεγαλύτερο παιδότοπο, bowling και πολλά παιχνίδια θα τον βρείτε στην καρδιά της Αστερούπολης!!!Εκεί μπορείτε να απολαύσετε υπέροχα ροφήματα και πολύ καλό φαγητό! Η θέση του είναι ιδανική για να βλέπετε τις περισσότερες δράσεις και δρώμενα της Αστερούπολης και μέσα από την τεράστια τζαμαρία του!


ΤΟ ΜΙΚΡΟ LUNA PARK
Ιδανικό και ασφαλές luna park για τις μικρότερες ηλικίες παιδιών με το πανέμορφο carussel του , τρενάκι και άλλα πολλά !!!


ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ LUNA PARK
Το μεγαλύτερο LUNA PARK που έχει έρθει ποτέ στα Ιωάννινα σας περιμένει για την απόλυτη διασκέδαση που κόβει την ανάσα! Φέτος ειδικά η Αστερούπολη φιλοξενεί το ROLLER COASTER το μεγαλύτερο της Ευρώπης!!

ICE STREET
Tο μυστήριο των πάγων σας περιμένει για να ζήσετε μια ακόμη μοναδική εμπειρία μέσα σε αληθινά ΙGLOO!!!

TΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΠΑΓΩΜΕΝΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ
Η « Παγωμένη Πριγκίπισσα » σας περιμένει στο παραμυθένιο της παγωμένο σπίτι για ακόμη περισσότερες εκπλήξεις. Εκεί μπορείτε να δείτε την πριγκίπισσα από κοντά, να ζωγραφίσετε και να φτιάξετε όμορφες χειροτεχνίες, ενώ μπορείτε να μεταμορφωθείτε και με face painting!


H ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Το πνεύμα της Αστερούπολης και των Χριστουγέννων έχει περιβάλλει για τα καλά μικρά διακοσμητικά στολίδια και παιχνίδια αλλά και ποικίλα τοπικά και παραδοσιακά προϊόντα. Η Χριστουγεννιάτικη αγορά της Αστερούπολης σας περιμένει σε ένα στεγασμένο χώρο από τις 10:00 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ, για να διαλέξετε ανάμεσα σε χριστουγεννιάτικα κεριά, στολίδια για το παιδικό δωμάτιο και το υπόλοιπο σπίτι, δώρα για τους φίλους σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, χριστουγεννιάτικες χειροποίητες κατασκευές αλλά και τοπικά προϊόντα, καλλιεργημένα και παρασκευασμένα με μεράκι και γιορτινή διάθεση.



ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ
Από το κέντρο πληροφοριών μπορείτε να ενημερώνεστε συνεχώς για όλα τα δρώμενα ?θεματικά events , parties και κληρώσεις με δώρα που θα πραγματοποιηθούν στην Αστερούπολη!

ΑΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ
Από το κέντρο της πόλης μπορεί κάθε επισκέπτης με το mini bus να βρεθεί στην Αστερούπολη αλλά και να απολαύσει αυτή τη τουριστική διαδρομή! Δείτε ερχόμενοι στην Αστερούπολη την οδό Αβέρωφ των ασημουργών, το πανέμορφο φωτιζόμενο κάστρο καθώς και την πιο όμορφη βόλτα περνώντας και από την δημοφιλή παραλίμνια περιοχή των Ιωαννίνων!

ΑΣΤΕΡΟΥΠΟΛΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων
Ακτή Μιαούλη, Βοτανικός, Ιωάννινα
T: 2651076178
- See more at: http://epilogesmagazines.gr/viewarticle.php?productID=8507&id=379#sthash.eO78dNIC.dpuf

Post Top Ad

.............