ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΧΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΧΟΥ

Πρόσκληση για την 23η συνεδρίαση της ∆ηµοτικής Κοινότητας Μοχού για το έτος 2016. Σας προσκαλώ σε τακτική συνεδρίαση που θα γίνει στο δηµοτικό κατάστηµα της ∆ηµοτικής Κοινότητας Μοχού , την 16η του µηνός Νοεµβρίου 2016, ηµέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 για τη συζήτηση και λήψη απόφασης για το παρακάτω θέµα ηµερήσιας διάταξης 



ΘΕΜΑ 1ο 

 Περί συζήτησης και λήψης απόφασης που αφορά την ονοµατοδοσία οδών που βρίσκοντα στον οικισµό στης Σταλίδας και συγκεκριµένα:
 1) Του δρόµου ο οποίος διέρχεται ανάµεσα από τα ΟΤ33 & ΟΤ34 , ΟΤ41 & ΟΤ37 , ΟΤ39 & ΟΤ38 , έως την συµβολή µε την οδό Γιακουµάκη Εµµανουήλ. 

2) Του δρόµου ανάµεσα που δεν έχει διανοιχθεί ακόµα, µέχρι την επαρχιακή οδό από Σταλίδα προς Μοχό την οδό Μ. Αλεξάνδρου. 

3) Του δρόµου µεταξύ των ΟΤ40 και ΟΤ41.

 4) Του δρόµου µεταξύ ΟΤ32Β, ΟΤ40. 

5) Του δρόµου µεταξύ των ΟΤ40, ΟΤ39. 

6) Του δρόµου µεταξύ των ΟΤ38, ΟΤ37. 



ΘΕΜΑ 2ο 

 Περί συζήτησης και λήψης απόφασης για χορήγηση ή µη προέγκρισης ίδρυσης καταστήµατος υγ. ενδιαφέροντος ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ (ζεστής και κρύας κουζίνας) (ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟ) και ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ (ζεστής και κρύας κουζίνας) (ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ), στην κα.ΛΟΥΚΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, που βρίσκεται επί της οδού Αγ.Ιωάννη 90 στον οικισµό Σταλίδας, της ∆.Κ.Μοχού του ∆ήµου µας. 

Ο Πρόεδρος της ∆ηµοτικής Κοινότητας Μορφουλάκης Εµµανουήλ 



Post Top Ad

.............