ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤΙΣ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤΙΣ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Σεμινάριο για τον Φυσιολογικό τοκετό μετά από Καισαρική τομή θα πραγματοποιηθεί σε συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου Atrion, στις 20/11/2016 και ώρα 10.00 πμ. με 15.00 μμ. στο Ηράκλειο. Το σεμινάριο θα πραγματοποιήσει μια από τις πλέον έμπειρες μαίες στο θέμα του φυσιολογικού τοκετού μετά από καισαρική τομή, κυρία Κωνσταντίνα Νούσια. Ο πρώτος σταθμός των σεμιναρίων επελέγη να είναι η πόλη του Ηρακλείου .

Τα ζευγάρια θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα μονοήμερο σεμινάριο, κατά τη διάρκεια του οποίου θα παρουσιαστούν όλα τα επιστημονικά δεδομένα σχετικά με το φυσιολογικό τοκετό μετά από καισαρική τομή, θα συζητηθούν οι μύθοι και αλήθειες γύρω από το θέμα, καθώς και όλες οι περιπτώσεις εκείνες στις οποίες ενδείκνυται η συγκεκριμένη επιλογή.
Η χώρα μας έχει ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά καισαρικών τομών παγκοσμίως. Έξι στις δέκα γυναίκες γεννούν τα παιδιά τους με καισαρική τομή. Ανάμεσά τους υπάρχουν γυναίκες στις οποίες η επιλογή της καισαρικής τομής ήταν η μόνη ενδεδειγμένη οδός. Ωστόσο, ένα μεγάλο ποσοστό τους αφορά σε γυναίκες στις οποίες ο δρόμος αυτός επελέγη με μόνη ένδειξη την προγηθείσα καισαρική.
Τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα δείχνουν ότι η πλέον ασφαλής, κατάλληλη και λογική επιλογή είναι εκείνη του φυσιολογικού τοκετού ακόμη και αν έχει προηγηθεί καισαρική τομή. 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤΙΣ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Post Top Ad

.............