-
Στην είσοδο του λιμανιού, εκεί που τελειώνει ο δυτικός μόλος, δεσπόζει ένα επιβλητικό φρούριο. Κατά τη Βενετοκρατ...
-
Το να κατάγεσαι από το Ηράκλειο σημαίνει Να βρίσκεις πάντα παρέα για καφέ, ακόμη κι αν κατεβαίνεις μόνος σου στο κέντρο. Να ξέρεις ότι...
-
Ένα ιστορικό σχολείο της πόλης του Ηρακλείου όπου απο τα θρανία του πέρασαν πολλοί μαθητές, και καθηγητές. Το σχολικό συγκρότημα της ο...
-
Η περιοχή του Καράβολα άρχισε να κατοικείται για πρώτη φορά στις αρχές του προηγούμενου αιώνα. Οι πρώτες κατοικίες κατασκευάστηκαν ...
-
Α λλο ένα τροχαίο δυστύχημα με 3 νεκρούς μετράει η Κρήτη . Σήμερα το πρωί Κυριακής 24 Απριλίου στο κόμβο - καρμανιόλα του Σκαλανίου...
-
Ο Μανώλης Βάρδας, ο δάσκαλος από τον Άγιο Νικόλαο ζούσε ήρεμα….μέχρι η ζωή να του δείξει το σκληρό πρόσωπό της….Μέχρι η μοίρα να του...
-
Υπάρχει ακόμα Ανθρωπιά στις μέρες μας τ ο ήθος ευτυχώς δεν έχει εκλείψει και αυτό βλέπουμε κατά καιρούς να το αποδεικνύουν στην πράξη συμπ...
250γρ ρύζι καρολίνα
1 μεγάλο κρεμμύδι
3 ντομάτες γινωμένες
3 κολοκύθια
1 ματσάκι δυόσμο
Αλάτι πιπέρι
30 κολοκυθοανθοί
Σε ένα μπολ ετοιμάζουμε τη γέμιση
Ξύνουμε τα λαχανικά προσθέτουμε το μισό λάδι, το ρύζι, τον δυόσμο και το αλατοπίπερο
Με ένα κουταλάκι του γλυκού γεμίζουμε τους ανθούς. Βάζουμε περίπου μισό κουταλάκι γέμιση στον καθένα.. Τους βάζουμε σε μια μικρή κατσαρόλα σε στρώσεις.
Ρίχνουμε το υπόλοιπο λάδι και νερό να τους σκεπάζει. Τοποθετούμε ένα πιάτο επάνω τους για να τους κρατάει σταθερούς όσο ψήνονται . Ψήνουμε περίπου για 20 λεπτά στην αρχή σε δυνατή φωτιά και μόλις πάρουν βράση χαμηλώνουμε.
Βιβή Καλαϊτζάκη
ΠΗΓΗ: http://www.rethymnoguide.gr/