ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ΞΕΤΥΛΙΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ΞΕΤΥΛΙΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Η Οργανωτική επιτροπή των ομάδων του Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού Ηρακλείου σας προσκαλεί την Κυριακή 11/12/2016 και ώρα 10:30 στην δεύτερη κατά σειρά ξενάγηση "Οι Μύθοι του Κάστρου" , με οδηγό την αρχαιολόγο Λιάνα Σταρίδα και με αντικείμενο εξέτασης την Αγία Τριάδα (Β μέρος). 

Το σημείο εκκίνησης θα είναι η Παλιά Λαχαναγορά (Παραλιακή). Η διάρκεια της ξενάγησης στα στενά γραφικά σοκάκια της Ξύλινης Τάμπιας είναι περίπου 2 ωρών με μικρή στάση για ξεκούραση και κέρασμα.



Σε αυτή την ξενάγηση συλλέγονται τρόφιμα Μακράς διάρκειας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου των Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων Α. & Μ. Καλοκαιρινού . 
Σε όλους όσους συμμετέχουν θα δοθεί φωτοτυπημένος χάρτης με τα σημεία που θα περάσουν καθώς και 2 γρίφοι από παλαιότερα Κυνήγια ώστε να ξαναθυμηθούν οι παλαιότεροι και να γνωρίσουν οι καινούργιοι .

Και μια παράκληση από τους διοργανωτές, σε όσους συμμετάσχουν: να δείξουν τον απαραίτητο σεβασμό στο περιβάλλον της ήδη καταπονημένης Αγίας Τριάδας τοποθετώντας τυχόν απορρίμματα στους κάδους ή στις ειδικές σακούλες που θα έχουν μαζί.

Post Top Ad

.............