ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ Η ΣΕΙΡΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΗΝ ΛΙΑΝΑ ΣΤΑΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ Η ΣΕΙΡΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΗΝ ΛΙΑΝΑ ΣΤΑΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Μήνας πολλών δράσεων για τις ομάδες του Κυνηγιού Κρυμμένου θησαυρού.
Η οργανωτική επιτροπή των Ομάδων ΚΚΘ σας προσκαλεί όλους, σε μια σειρά ξεναγήσεων για να γνωρίσουμε καλύτερα την πόλη μας .
Η σειρά ξεναγήσεων "Το Κάστρο και οι Μύθοι του" περιλαβάνει μικρές περιπλανήσεις στα στενά σοκάκια του κέντρου (εντός των τειχών) , δρόμο δρόμο...συνοικία συνοικία, για να αναζητήσουμε όλοι μαζι με οδηγό την κυρία Λιάννα Σταρίδα (Αρχαιολόγο) , φανερές ,κρυμμένες άλλα και ξεχασμένες γωνιές του Χάνδακα. Θα μιλήσουμε και θα περιπλανηθούμε σε Ναούς που έχουν πια χαθεί , για τζαμιά, για κέντρα διασκέδασης και χώρους ψυχαγωγίας, για εργοστάσια και συντεχνίες και άλλα πολλά, αναβιώνοντας έτσι σκηνές απο τον Χάνδακα, την Κάντια και το Μεγάλο Κάστρο.




Η Σειρά των ξεναγήσεων "Οι Μύθοι του Κάστρου" με οδηγό την κυρία Λιάννα Σταρίδα περιλαμβάνει έξι (6) μέρη-αντικείμενα-περιοχές αναζήτησης-περιπλάνησης. 
Οι ξεναγήσεις αυτές θα γίνονται μια Κυριακή κάθε μήνα κατόπιν ανακοίνωσης απο την σελίδα μας "Τα νέα των ομάδων ΚΚΘ " , θα είναι περίπου 2ωρες και στην λήξη τους θα έχουν πάντα μία έκπληξη στο τέλος για όσους συμμετέχουν ! Στην συνέχεια μετά την ολοκλήρωση αυτών των 6 ξεναγήσεων θα περάσουμε σε άλλη σειρά ξεναγήσεων με άλλα αντικείμενα (Μουσεία-αρχαιολογικούς χώρους, Τείχη κ.α) με άλλους οδηγούς- ξεναγούς.


Η ΠΡΩΤΗ ξενάγηση θα γίνει την Κυριακή 13-11-2016 με αφετηρία την Πύλη του Παντοκράτορα (Χανιώπορτα) στις 10:30 το πρωί. Μετά την ολοκλήρωση αυτής της πρώτης ξενάγησης με αντικείμενο την Αγία Τριάδα (Α μέρος), θα απολαύσουμε ενα δωρεάν ανοιχτό-δημόσιο μάθημα με τα βασικά βήματα του Τάνγκο απο την σχολή χορού Νούς και Σώμα.
Διοργάνωση :Οργανωτική Επιτροπή ομάδων ΚΚΘ και ΚΠ Ηρακλείου Κρήτης.

ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ Η ΣΕΙΡΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΗΝ ΛΙΑΝΑ ΣΤΑΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Post Top Ad

.............