ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Ο Ποδηλατικός Όμιλος Αγίου Νικολάου διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μια μεγάλη ποδηλατική εξόρμηση στο Οροπέδιο Λασιθίου σήμερα  Κυριακή 23 Οκτωβρίου.
Σημείο εκκίνησης θα είναι η πλ. Ελ. Βενιζέλου στο κέντρο της πόλης στις εξής ώρες:

8.00 π.μ.: Συγκέντρωση έμπειρων ποδηλατών ικανών να φτάσουν στο Οροπέδιο Λασιθίου με ποδήλατα δρόμου και πλήρη εξοπλισμό. Εφ’ όσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες θα εκκινήσουν στις 8.15 με άφιξη στο σημείο συνάντησης (Μονή Κρυταλλένιας στο Λασίθι) το αργότερο στις 11.00 π.μ.
9.20 π.μ.: Συγκέντρωση στην πλατεία λοιπών συμμετεχόντων ώστε να φορτωθούν τα ποδήλατα στα διαθέσιμα οχήματα και αναχώρηση στις 10.00 για το σημείο συνάντησης (Μονή Κρυσταλένιας στο Λασίθι) με τους υπόλοιπους ποδηλάτες ή όποιοδήποτε άλλο επιθυμεί να εκκινήσει από εκεί.
11.15 π.μ: Εκκίνηση του γύρου του Οροπεδίου Λασιθίου



Όπως αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωση του ο ΠΟΑΝ: «Η διαδρομή είναι μήκους 21,5km χωρίς ιδιαίτερα υψομετρικά, κρίνεται εύκολη και αναμένεται να κρατήσει 3,5 ώρες μαζί με μια στάση στο Δικταίον Άντρον για ένα καφέ με θέα το Οροπέδιο. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα (κράνος, νερό) καθώς και να προσαρμόσουν τα ρούχα τους ανάλογα με τον καιρό που θα επικρατεί στο Οροπέδιο. Επίσης τα ποδήλατα θα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση. Σε περίπτωση που το επιθυμεί η ομάδα θα μείνουμε για φαγητό σε ταβέρνα της περιοχής μετά το πέρας της βόλτας. Αν θέλετε να έρθετε αλλά δε διαθέτετε ποδήλατο, για δηλώσεις συμμετοχής αλλά και για οποιαδήποτε άλλη απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη σελίδα μας www.facebook.com/poagn, στο team@poan.gr ή στα τηλέφωνα 6973 565702 & 6944 248243».

Post Top Ad

.............