ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΦΘΟΝΟ ΚΕΦΙ ΕΩΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΟ ΣΚΑΛΑΝΙ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΦΘΟΝΟ ΚΕΦΙ ΕΩΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΟ ΣΚΑΛΑΝΙ


Για ακόμα μια χρονιά με πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε στην γραφική πλατεία του χωριού Σκαλάνι του δήμου ηρακλείου το βράδυ της Κυριακής 28 Αυγούστου .η δεύτερη κρητική βραδιά που διοργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος την παραμονή της εορτής του Άι Γιαννιού του Ριγολόγου, 


Σε ένα όμορφο περιβάλλον εκατοντάδες κόσμος, μικροί και μεγάλοι διασκέδασε και χόρεψε μέχρι το πρωί με τους Βασίλη Σταυρακάκη, Ιάκωβο Πατεράκη, Γιώργη Μανωλάκη & Αντώνη Σταυρακάκη.




Ο πολιτιστικός σύλλογος του χωριού  φρόντισε για την οργάνωση του γλεντιού έτσι ώστε όλοι οι καλεσμένοι να μείνουν ευχαριστημένοι.
Την βραδιά άνοιξε το χορευτικό συγκρότημα του Γιάννη Στιβακτάκη όπου έλαμψε στα γνήσια κρητικά βήματα που πατούν οι μαθητές του και απογειώνουν την Κρήτη, και την παράδοση .





Πλήθος κόσμου απο κάθε γωνιά του νομού αλλά και όχι μόνο τίμησαν με την παρουσία τους την κρητική βραδιά.
Απο τα Ανώγεια έως το Μοχό του δήμου χερσονήσου φίλοι της κρητικής μουσικής διασκέδασαν και χόρεψαν.




Ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου ανωγείων Νίκος Βρέντζος με την εκλεκτή παρέα του, με το φίλο και μέλος του συλλόγου ανωγείων Λευτέρη Μπέρκη, μαζί με τα παιδιά του Ψαρογιώργη και κοπελιές τίμησαν με την παρουσία τους την βραδιά.












Η βραδιά πλαισιώθηκε με την προσεγμένη φροντίδα του κέτερινγκ όπου εξυπηρέτησε τον κόσμο με εκλεκτούς μεζέδες και καλό κρασί.










Ο επιχειρηματίας και φίλος Χρήστος Μπελιμπασάκης με την γυναίκα του 

























Post Top Ad

.............