ΤΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

ΤΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Δεν έχουμε διάθεση και ούτε και σκοπό, να γίνουμε κακοί  αλλά κάνοντας βόλτα σε διάφορα σημεία της Κρήτης όλο και κάτι βρίσκουμε να μας τραβήξει το βλέμμα αρνητικά  και να σχολιάσουμε .
Στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου Νίκος Καζαντζάκης θα αναφερθούμε σήμερα, το πρώτο αεροδρόμιο σε πτήσεις τσάρτερ στην Ελλάδα.
Πονεμένη ιστορία οι υποδομές του Αεροδρομίου, πολλοί έχουν γράψει και έχουν αναφερθεί για την ελλειπή κτηριακή του υποδομή , καθώς επίσης και για την επικινδυνότητα της θέσης του αεροδιαδρόμου του αφού είναι δίπλα στην κατοικημένη περιοχή της Νέας Αλικαρνασού.


Εμείς όμως θα σταθούμε στο πάρκινγκ που βρίσκεται απέναντι απο το Αεροδρόμιο που με το αντίστοιχο αντίτιμο παρκάρεις το αυτοκίνητο σου.
Σε αυτό το πάρκινγκ φαίνεται παρκάρουν και οι περισσότεροι εργαζόμενοι του Αεροδρομίου, οι οποίοι όταν τελειώνουν την δουλειά τους  ανεβαίνουν στα σκαλοπατάκια για να πάρουν τα αυτοκίνητα τους. απο μια άλλη είσοδο που υπάρχει για το πάρκινγκ απέναντι απο την 126 σμηχαρία μάχης  
Παρατηρώντας ορισμένους όπως περνάνε  βλέπουμε να πετούν  το πλαστικό ποτηράκι που έπιναν  τον καφέ τους ή απο έλλειψη παιδείας  ή ελλείψη καλαθάκιι.
Μιλάμε για τον χώρο που παρκάρουν τα Αστικά λεωφορεία 

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ

Post Top Ad

.............