ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΑΡΑΣΠΟΡΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΑΡΑΣΠΟΡΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παρασπορίου Σητείας, πραγματοποίησε και φέτος το παραδοσιακό πανηγύρι με ντόπιους καλλιτέχνες τον ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΝΤΡΟΝΙΚΟΛΑ, οι ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΕΤΖΑΚΗΣ (λύρα), ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΑΚΗΣ (βιολί), ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΑΚΗΣ (λύρα), ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (βιολί), ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ (βιολί) και άλλοι ντόπιοι μουσικοί και το ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΣΗΤΕΙΑΣ στις 15 Αυγούστου στην «Κάτω Βρύση». 








Πλήθος κόσμου απο κάθε γωνιά της Σητειακής γής απο νωρίς το μεσημέρι γλέντησε  και ξεχάστηκε για λίγο απο τα προβλήματα της καθημερινότητας.
Αισθάνθηκε την ομορφιά του χώρου στην κάτω βρύση, που με την συνοδεία της κρητικής - Σητειακής φιλοξενίας, των παραδοσιακών εδεσμάτων και βέβαια των κρητικών ήχων πέρασε καλά και το έδειξε με την παραμονή του, ακόμα και έως αργά το βράδυ που η βροχή επισκέφτηκε... τον χώρο.



Η συνεχής ροή του κόσμου απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι όταν σπέρνεις... έρχεται και η ώρα να θερίσεις.
Ο δραστήριος πολιτιστικός σύλλογος Παρασπορίου και ο γαμπρός πρόεδρος Νεχτάριος Ξυπόλητος αισθάνθηκαν την δύναμη της αγάπης του κόσμου που τιμάει με τον ερχομό του το χωριό και το πανηγύρι που έχει γίνει θεσμός.
Αρκετό καιρό πρίν τα μέλη του συλλόγου αλλά και ευρύτερα οι χωριανοί είχαν ξεκινήσει τις ετοιμασίες του πανηγυριού με προσωπική εργασία απο τον χρόνο τους έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα και ο κόσμος να περάσει όμορφα.












Post Top Ad

.............