3η ΓΙΟΡΤΗ ΜΗΛΟΥ ΣΤΟΝ ΚΡΟΥΣΩΝΑ ΣΤΙΣ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

3η ΓΙΟΡΤΗ ΜΗΛΟΥ ΣΤΟΝ ΚΡΟΥΣΩΝΑ ΣΤΙΣ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ


Ολοήμερες θεματικές δραστηριότητες προγραμματίζονται στο οροπέδιο του Κρουσώνα, στο Ηράκλειο της Κρήτης, σε συνδυασμό με την 3η Γιορτή Μήλου.
Μια μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία σε ένα τόπο σπάνιας φυσικής ομορφιάς και ιστορίας διοργανώνει ο ξενώνας Αροδαμός, στο Ηράκλειο της Κρήτης, μέλος του δικτύου Guest Inn, με ένα ολοήμερο πρόγραμμα δραστηριοτήτων.




Φέτος, η 3η γιορτή μήλου, διοργανώνεται την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, από τον πολιτιστικό σύλλογο Κρουσώνα και θα λάβει χώρα για πρώτη φορά στο οροπέδιο Λιβαδίου, σε πολύ κοντινή απόσταση από τον ξενώνα.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας θα υπάρχουν πολλές δραστηριότητες στις οποίες μπορούν να συμμετέχουν όλοι. Εκτός από το παραδοσιακό κρητικό γλέντι και το φαγητό, θα υπάρχουν δραστηριότητες όπως τοξοβολία, αλλά και βόλτα με τη γαϊδουρίτσα του ξενώνα, ειδικά για τα μικρά παιδιά!
Τέλος, όσοι παρευρεθείτε, θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε από κοντά τον τρόπο παραγωγής και συγκομιδής των μήλων, να δοκιμάσετε τη μοναδική γεύση και ποιότητά τους, αλλά και να διασκεδάσετε όλη μέρα!

 

Να σημειωθεί ότι ο ξενώνας Αροδαμός είναι μέλος του δικτύου Guest Inn από το 2010. Το Guest Inn, είναι το πρώτο ελληνικό δίκτυο επιλεγμένων παραδοσιακών και αγροτουριστικών ξενώνων που πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια ποιότητας. Ιδρύθηκε το 2004 και είναι μέλος της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας Αγροτουρισμού EuroGites (www.eurogites.org).

Post Top Ad

.............