ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η 12η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η 12η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ

Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας προσκαλεί  αύριο την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.30 μ.μ. στα εγκαίνια της 12ης Παγκρήτιας Αγροτικής Έκθεσης Αρκαλοχωρίου η οποία θα διεξαχθεί από τις 2 έως τις 7 Σεπτεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου.
Στην έκθεση φέτος θα λάβει μέρος η Περιφέρεια Πελοποννήσου με την οποία πραγματοποιείται την ημέρα των εγκαινίων στις 21.30 μ.μ. τη μουσικοχορευτική εκδήλωση «Κρήτη- Πελοπόννησος Ένα βράδυ μαζί» με τους Βασίλη Σκουλά & Παναγιώτη Λάλεζα οι οποίοι θα βρεθούν για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή για να μας παρουσιάσουν μια παράσταση που παντρεύει τη μουσική της Κρήτης και της Πελοποννήσου. Μαζί τους το Λύκειο Ελληνίδων.


Η είσοδο, για το κοινό θα είναι ελεύθερη. 
Τη 12η Παγκρήτια Αγροτική Έκθεση Αρκαλοχωρίου διοργανώνει ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας με την συνδιοργάνωση του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας, την Περιφέρεια Κρήτης, με τη στήριξη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου .
Στα πλαίσια διοργάνωσης της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν πλήθος ενημερωτικών εκπαιδευτικών δράσεων και ομιλιών, που απευθύνονται στους αγρότες και στους επιχειρηματίες του κλάδου & πολιτιστικές εκδηλώσεις πλαισιωμένες από μουσικοχορευτικές συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο, στο Εκθεσιακό Κέντρου Αρκαλοχωρίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.   

Post Top Ad

.............