ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ


Ο Ναυτικός Όμιλος Σητείας δημιουργήθηκε το 1994 από μια ομάδα δραστήριων και δημιουργικών ανθρώπων που ήθελαν να προωθήσουν στην πόλη μας όχι μόνο τα αθλήματα που σχετίζονται με τη θάλασσα, αλλά και τις έννοιες του εθελοντισμού, της οικολογίας και της κοινωνικής αλληλεγγύης.



Το όραμα αυτό δεν το εγκαταλείψαμε ποτέ. Έτσι εκτός από την αθλητική μας δραστηριότητα που τώρα πια έχει κύριο σκοπό την προώθηση του ναυταθλητισμού στα παιδιά, έχουμε και πολλές άλλες ασχολίες όπως η δημιουργία ναυαγοσωστικών σχολών, καθαρισμούς των ακτών και του λιμανιού, σεμιναρίων για ασφαλή ελεύθερη κατάδυση και γενικά καταβάλεται η μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια ώστε η απόλαυση της θάλασσας να γίνεται με γνώση, σύνεση και σεβασμό.





Ο κύριος στόχος μας βέβαια είναι πάντα τα παιδιά. Πιστεύουμε πως έχουμε καθήκον να τους μεταβιβάσουμε την αγάπη μας για τη θάλασσα και να τα εφοδιάσουμε με τα απαραίτητα “εργαλεία” όχι μόνο για μια ασφαλή και διασκεδαστική δραστηριότητα του ελεύθερού τους χρόνου αλλά και για όλη τους τη ζωή. Η συνεργασία με τους συναθλητές τους, η ευγενής άμιλα, η ικανότητα γρήγορης λήψης αποφάσεων κάτω από πίεση, η ανάπτυξη οικολογικής συνείδησης, είναι μερικά μόνο από τα κέρδη που αποκομίζουν.
Η προσπάθεια που καταβάλουμε είναι μεγάλη, αλλά πιστεύουμε πως αξίζει τον κόπο, γι αυτό είμαστε αποφασισμένοι με τη βοήθεια όλων των Σητειακών να συνεχίσουμε.

Ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου ΣητείαςΝάσος Ζαγκότης

Post Top Ad

.............