ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS


Ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Ηρακλείου σας προσκαλεί να αγοράσετε τα καλύτερα χριστουγεννιάτικά σας γλυκά και δώρα, από το Χριστουγεννιάτικο παζάρι που οργανώνει, αύριο Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014, στη Λότζια ( Δημαρχείο Ηρακλείου), από τις 9 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Πιστές στις συνταγές των γιαγιάδων μας, θα σας έχουμε ετοιμάσει βουτυρένια πατουδερά, μοσχομυριστά μελομακάρονα και κουραμπιέδες, παραδοσιακά χριστόψωμα, σμυρναίϊκα ισλί, φίνα σπιτικά λικέρ, σοκολατάκια και άλλα, όλα
φτιαγμένα από εμάς, με πολύ κέφι και αγάπη. Ακόμη, φτιάξαμε για σας, με πολλή υπομονή, χαριτωμένα φθηνά χριστουγεννιάτικα δώρα και στολίδια.

Ο στόχος της προσπάθειας αυτής είναι η δημιουργία του Παιδικού Χωριού SOS Κρήτης, στο Ηράκλειο, για να προσφέρουμε οικογενειακή φροντίδα, τρυφερότητα και στήριξη, σε παιδιά, που στερούνται τους βιολογικούς τους γονείς.

Δείξτε την αγάπη και την ευαισθησία σας προς αυτά τα παιδιά, ελάτε στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι μας και βοηθείστε να χτίσουμε, όλοι μαζί, το Παιδικό Χωριό Κρήτης, στο Ηράκλειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............