Η ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Η ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


Πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου καραβιού στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο με πλήθος κόσμου .


Προηγήθηκαν χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις με παραδοσιακή Μουσική από τα παιδιά - εφήβους μουσικούς  Μανώλη Πετράκη, Χάρη Καστελλάκη, Γιώργο Φαρσαράκη και Γιώργο Μπαλτζάκη με τη συμμετοχή χορευτικών ομάδων παιδιών & εφήβων του Ομίλου Παιδείας & Πολιτισμού «ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗΣ».


Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Όλος ο Δήμος μια Γιορτή» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Καραβιού από τον Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό στην Πλατεία Ελευθερίας.




Επίσης χριστουγεννιάτικα Τραγούδια από την Παιδική και Νεανική Χορωδία του Δήμου Ηρακλείου, υπό τη διεύθυνση του Γιάννη Ιδομενέως, εορταστικό Μουσικό Πρόγραμμα με τη Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου και στο τέλος η Ομάδα Ενηλίκων Του Ομίλου Παιδείας & Πολιτισμού «ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗΣ» παρουσίασε τραγούδια, χορούς, κάλαντα & δρώμενα των παραδοσιακών Χριστουγέννων της παλιάς Κρήτης. Συνόδευσε το συγκρότημα «ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΧΡΟΝΟΝΑΥΤΕΣ»


















ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............