ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΣΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΣΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ



«Το σχολειό του Αϊ Βασίλη» , στο πλαίσιο των χριστουγενιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Ηρακλείου, που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και η Δ/νση Κοινωνικής Ανάπτυξης. ξεκινάει το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στην πλατεία Δασκαλογιάννη.


Στα πέντε ξύλινα σπιτάκια, καθημερινά (εκτός από την ημέρα των Χριστουγέννων), κατά τις απογευματινές ώρες, από 5 ως 8 το βράδυ, θα υλοποιούνται δράσεις από τη Δ/νση Κοινωνικής Ανάπτυξης με εθελοντές και με την συμμετοχή των παιδιών.



Τα παιδιά από τη συμμετοχή τους στο κάθε σπιτάκι θα παίρνουν κι από μια σφραγίδα. Στο τέλος, αφού συγκεντρώσουν τις τέσσερις σφραγίδες, έχοντας συμμετάσχει στις προβλεπόμενες δράσεις, θα περνούν στο τελευταίο σπιτάκι όπου θα λαμβάνουν από τον Αϊ Βασίλη το "Πτυχίο Βοηθού του Αϊ Βασίλη".

Από τις 8 ως τις 9 το βράδυ, θα πραγματοποιούνται παράλληλες εκδηλώσεις .

Αύριο, από τις 5 ως τις 8 το βράδυ θα γίνει Ψυχαγωγική Δραστηριότητα από τους παιδαγωγούς του Μουσείου Αγροτικής Ιστορίας & Λαϊκής Τέχνης του χωριού “Αρόλιθος”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............