Στήριξη 800 οικογενειών από το Κοινωνικό Ιατρείο - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Στήριξη 800 οικογενειών από το Κοινωνικό Ιατρείο

«Οκτακόσιες οικογένειες – μέλη αριθμεί το Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Αλληλεγγύης Χανίων, στο οποίο στηρίζονται καθημερινά ιατρικά και φαρμακευτικά».
Τη δήλωση αυτή έκανε στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος, γιατρός Μηνάς Βουλγαρίδης, στο πλαίσιο των εγκαινίων της χριστουγεννιάτικης αγοράς αγάπης, χθες βράδυ στο φουαγιέ του Δήμου Χανίων. Η χριστουγεννιάτικη αγορά πραγματοποιείται έπειτα από πρωτοβουλία των Νηπιαγωγών των Χανίων, με τη συνεργασία του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χανίων.



Ο κ. Βουλγαρίδης τόνισε ότι «είναι σίγουρο πως χωρίς ανάλογες πρωτοβουλίες, που παίρνουν διάφοροι Σύλλογοι και Φορείς της πόλης μας, δεν θα υπήρχαμε ως οργάνωση, αφού είμαστε μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ενώ δεν λαμβάνουμε καμία κρατική επιχορήγηση. Εξαρτόμαστε από εθελοντές, ιδιώτες και εν γένει από τους συμπολίτες μας».

Εκ μέρους των νηπιαγωγών η κα Εφροσύνη Κωνσταντουδάκη τόνισε ότι «είμαστε μία ομάδα νηπιαγωγών, που αποφασίσαμε να βοηθήσουμε στο δύσκολο έργο που δίνουν οι γιατροί στο Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Αλληλεγγύης Χανίων. Τα είδη που βρίσκονται στο παζάρι είναι χειροποίητες κατασκευές που με πολύ αγάπη δημιουργήσαμε, ενώ υπάρχουν και κάποια είδη που έχουν προσφέρει καταστήματα της πόλης μας». Το παζάρι θα λειτουργεί καθημερινά από 9 π.μ. – 9 μ.μ. έως και τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου.








http://www.haniotika-nea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............