ΓΟΝΕΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ! - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

ΓΟΝΕΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!


Παρασκευή σήμερα και όλοι είμαστε χαρούμενοι. 
Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι απ΄εμάς αντιμετωπίζουμε το διήμερο αυτό ως ευκαιρία να κάνουμε τις δουλειές που δεν προλαβαίνουμε μέσα στην εβδομάδα. Να πάμε για ψώνια, να μαζέψουμε το σπίτι, να μαγειρέψουμε για την εβδομάδα κτλ. Με λίγα λόγια, χρόνος για ξεκούραση, χαλάρωση, ποιοτικός χρόνος με τα παιδιά, το σύντροφο ή τον εαυτό μας πουθενά.

Θα μας πείτε τώρα και ποιος θα τα κάνει; Σωστή η απορία σας, απλά εμείς θέλαμε να σας θυμίσουμε πως η ζωή είναι μικρή και είναι ωραίο να την ευχαριστιόμαστε πού και πού στο έπακρο. Καλό λοιπόν θα ήταν να ξανασκεφτείτε για λίγο τις προτεραιότητες σας. 


Προτιμάτε λοιπόν ένα Κυριακάτικο καφέ στην παραλία με τα παιδιά σας ή να βάλετε πλυντήριο και να σιδερώσετε; Η αλήθεια είναι πως με καλή οργάνωση μπορείτε να πετύχετε και τα δύο. Ειδικά, αν συμφωνήσετε με τα παιδιά σας και το σύζυγό σας να βοηθήσουν όλοι στις δουλείες.
Μπορεί το τελευταίο να σας ακουστεί εξωπραγματικό όμως δεν είναι πιστέψτε μας. Είναι ο τρόπος που θα το χειριστείτε και θα το επικοινωνήσετε. Μπορείτε να το παρουσιάσετε ως παιχνίδι. Μια ιδέα είναι να  γράψετε τις δουλειές που πρέπει να γίνουν σε χαρτάκια και βάλτε τα σ” ένα βάζο ή κουτί που θα χρησιμεύσει ως κληρωτίδα. Φωνάξτε τα μέλη να διαλέξουν και ξεκινήστε.Μπορείτε να βάλετε δυνατά μουσική ή  και να ορίσετε ένα έπαθλο για όποιον τελειώσει πρώτος. 
Αξίζει να πείτε ότι ένα Σαββατοκύριακο θα μείνουν οι δουλείες πίσω αλλά θα περάσετε δύο μέρες με την οικογένειά σας ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα όμορφα και ξεκούραστα. Όλοι έχουμε ανάγκη να «φορτίζουμε» τις μπαταρίες μας πού και πού. 

http://www.jenny.gr/goneis-erxetai-sabbatokuriako/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............