80:00-11:00: Στην Αλικαρνασσό στις οδούς Σταδίου από την οδό Ζεφυρείας μέχρι τη Λ.Ικάρου, Καρίας από την οδό Πυθέως μέχρι την οδό Αρκονήσου, Ζεφυρείας από την πλατεία Αγ.Νικολάου μέχρι την οδό Σταδίου, Μούγλων από την οδό Ηροδότου μέχρι την οδό Σταδίου και Δημοκρατίας από την οδό Μούγλων μέχρι την οδό Κεράμου.
08:00-10:00: Στον Καρτερό, στην περιοχή του ΤΑΓΚΑΝ, των αποθηκών αεροπορίας, του χοιροστασίου Τσεσμελή και Τριανταφυλλίδη, του εργοστασίου Φίλικα. Επίσης στην περιοχή του οικισμού δασκάλων, στις επιχειρήσεις Ριτσόπουλου, Ασφαλτικής, ΑΤΛΑΣ, του εργ. Ζαχαριουδάκη. Επίσης στην περιοχή Κουβοχώρι στις Γούρνες Πεδ., του Δημαρχείου Χερσονήσου στις εγκαταστάσεις του ΕΛ.ΚΕ.ΘΕ, της πρώην Αμερικάνικης Βάσης, του Εκθεσιακού Κέντρου και του Κολυμβητηρίου Γουρνών. Στην Ανώπολη Πεδιάδος, στην περιοχή του ελαιουργείου Καψετράκη, της επιχειρήσεως Κριαρά, στο Βιοτεχνικό Πάρκο Ανώπολης καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις των παραπάνω περιοχών.
11:30-14:30: Στις οδούς Ευαγγελιστρίας από τη Λ.62 Μαρτύρων έως την οδό Μ.Κρήτης, Μ.Κρήτης από την οδό Γορτύνης έως την οδό Εφόδου και στις οδούς Εφόδου, Αλκαίου, Δωριέων, Πηνειού, Αρσινόης και Άνδρου.
12:00-14:00: Στο Δ.Μινώα Πεδιάδος, στα χωριά Παναγιά, Νιπηδιτός, Αυλή Κασάνοι, Ρουσοχώρια.Στο Δ.Βιάννου στα χωριά Καραβάδω, Μάρθα, Αφρατί, Θωμαδιανό, Έμπαρος, Μηλιαράδω, Ξενιάκο, Κατωφύγι, Μέση, Α&Κ.Βιάννος, Λουτράκι Βιάννου, Περιβόλα, Κερατόκαμπος, Καστρί, Δέρματος. Στον οικισμό Καψάλων καθώς και σ'όλες τις επιχειρήσεις, κεραίες κινητής τηλεφωνίας & αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών