Η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ HELMEPA ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ HELMEPA ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ



Στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου στο Ηράκλειο βρίσκεται η κινητή περιβαλλοντική Έκθεση της ενημερωτικής Εκστρατείας για το Θαλάσσιο Περιβάλλον και τις Επιστήμες, που υλοποιεί η  Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος - HELMEPA σε 12 πόλεις της Ελλάδας με την οικονομική υποστήριξη του Βρετανικού κοινωφελούς Ιδρύματος Lloyd΄s Register Foundation (the Foundation), H Ένωση υποστηρίζει εξελίξεις στους τομείς εκπαίδευσης, επιμόρφωσης και έρευνας στις μεταφορές, τις επιστήμες, τη μηχανολογία και την τεχνολογία σε παγκόσμιο επίπεδο προς όφελος όλων. 





Η λειτουργία της κινητής περιβαλλοντικής Έκθεσης και οι εθελοντικές δράσεις μαθητών γίνονται μεταξύ 4 και 14 Μαρτίου 2014, υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου.





Η περιβαλλοντική Έκθεση και οι εκπαιδευτικές δράσεις πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου και έχουν επισκεφτεί περίπου 1.100 μαθητές σχολείων της πόλης του Ηρακλείου και της ευρύτερης περιοχής. Οι δαπάνες μετακίνησης των στελεχών της HELMEPA και του εκθεσιακού υλικού προς και από το Ηράκλειο είναι ευγενική χορηγία της MINOAN LINES, Εταιρικού Μέλους της HELMEPA. Σκοπός της Εκστρατείας είναι η ενημέρωση μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και του ευρύτερου κοινού, σε περιοχές μακριά από την Αθήνα, για το περιβάλλον, τη ναυτιλία, τις εφαρμοσμένες επιστήμες και τη μηχανική.
Για το κοινό, η Έκθεση είναι ανοικτή καθημερινά 18:00-20:00 και το Σάββατο 10:00-13:00 και 18:00-20:00




Για πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της Ένωσης για την Προστασία του Θαλάσσιου Περιβάλλοντος μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: http://www.helmepa.gr/lret-microsite/gr/,  αλλά και στον Περιβαλλοντικό Τομέα Δήμου Ηρακλείου Ε. Μαρτιμιανάκη Τηλ.: 210 93 43 088 - environment@helmepa.gr και Τηλ.: 2813409232 – martimianaki-e@heraklion.gr




Α.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............