ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες 26 Ιανουαρίου, η κοπή πίτας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού και ο διαγωνισμός μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής ΣΕΟΜΕΓΕΙΡΕΜΑΤΑ.
"Ευχαριστούμε πολύ τους γονείς που αγκάλιασαν εγκάρδια και αυτήν την εκδήλωση μας αλλά και όλους όσους παρευρέθηκαν χθες στην αίθουσα της Παλιάς Λαχαναγοράς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συντέλεσαν στην επιτυχή διεξαγωγή της κοπής της πίτας και των ΣΕΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΩΝ.
Η κριτική επιτροπή που αποτελούνταν από 4 οδηγούς, το στέλεχος Άννα Μαραγκάκη, το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Μαρία Παντερή και τον Chef & Editor Χρήστο Λάπα δοκίμασε περίπου 50 πιάτα μαγειρεμένα από παιδιά και γονείς.
Νικητές αναδείχθηκαν πρώτη η κα Νυστικάκη Μαργαρίτα με μια ιδιαίτερη μυζηθρόπιτα, δεύτερη η κα Κορτσιδάκη Ιωάννα με ένα επιδόρπιο έκπληξη και τρίτη η κα Σταυρουλάκη Μέλπω μαγειρεύοντας γίγαντες με σπανάκι στο φούρνο.
Το ειδικό βραβείο της Cretan Food News κέρδισαν 6 κορίτσια από τον κλάδο Πουλιών που συνεργάστηκαν και δημιούργησαν καταπληκτικά τρουφάκια, μεταμφιέστηκαν και τα παρουσίασαν τραγουδώντας ένα τραγούδι που έγραψαν ειδικά για την παρουσίαση του γλυκού τους. Οι  Εύα- Μαρία Γκερούση, Τζωρτζίνα Γκερούση, Μαρία- Στέλλα Πανούση, Ζέτα Πανούση, Μαριλένη Λογοθέτη, Μαριχρύσα Παπαδάκη αποτύπωσαν με τον καλύτερο τρόπο το Οδηγικό πνεύμα δίνοντας έμφαση στην συνεργασία, την ομαδικότητα, τον τρόπο παρουσίασης του γλυκού τους, την εμφάνιση τους και τέλος στην υπέροχη γεύση που είχαν τα τρουφάκια τους. 
Η πρώτη νικήτρια κέρδισε την παρακολούθηση 3 σεμιναρίων μαγειρικής ή ζαχαροπλαστικής από την  Cake & Bake Stories αλλά και μια συνέντευξη από την ηλεκτρονική γαστρονομική εφημερίδα  www.cretanfoodnews.gr,  η δεύτερη 2 και η τρίτη νικήτρια από 1 σεμινάριο της επιλογής της. Τα κορίτσια του κάδου πουλιών κέρδισαν επίσης μια συνέντευξη από την ηλεκτρονική γαστρονομική εφημερίδα  www.cretanfoodnews.gr καθώς και την συμμετοχή τους στο πρώτο Kids Class σεμινάριο του Φεβρουαρίου που θα διοργανωθεί από την Cake & Bake Stories.
Όλοι οι νικητές πήραν και ένα χειροποίητο αναμνηστικό κατασκευασμένο από το στέλεχος του κλάδου Αστεριών κα Τασούλα Λιοδάκη.
Επίσης όλοι οι συμμετέχοντες κέρδισαν έκπτωση 15% σε όποιο σεμινάριο θέλουν να παρακολουθήσουν από την Cake & Bake Stories.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Chef & Editor Χρήστο Λάπα, για την συμμετοχή του στα ΣΕΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ, την θερμή υποστήριξη και την βοήθεια του σε ότι του ζητήσαμε καθώς και τον κ. Ντίνο Τζίχλα για την προσφορά των σεμιναρίων στους νικητές και τους διαγωνιζόμενους.
Τέλος είναι υποχρέωση μας να αναφέρουμε ότι χωρίς την στενή συνεργασία του Τοπικού Συμβουλίου με τα Στελέχη όλων των κλάδων δεν θα είχαμε καταφέρει να φέρουμε εις πέρας αυτήν την άψογη διοργάνωση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............