SARPIDONISTAS - ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

SARPIDONISTAS - ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


Είμαστε Ομάδα Δράσης από ευαισθητοποιημένους ανθρώπους που αγαπούν τα Μάλια! Χωρίς αρχηγούς συνδρομές και περιορισμούς, καθαρίζουμε δρόμους, παραλίες,  αναπλάθουμε γειτονιές. Χωρίς πολύωρες συναντήσεις και ομιλίες, αλλά με φρεσκάδα και με τρόπο… χιουμοριστικό, ευαισθητοποιούμε τους συμπολίτες μας.




Οι θέσεις μας


  • Έχουμε πίστη. Δεν είμαστε εδώ για να αλλάξουμε τον κόσμο, αλλά ξέρουμε καλά ότι κάθε νίκη, όσο μικρή κι αν δείχνει, θα μας κάνει πιο δυνατούς. Επειδή πέσαμε πολύ χαμηλά, το να ξανασταθούμε στα πόδια μας είναι ένα ταξίδι που δεν θέλουμε να χάσουμε με τίποτα!
  • Έχουμε μανία με την καθαριότητα. Τα Μάλια δείχνουν βρώμικα για χιλιάδες λόγους. Οι ευθύνες είναι όλων μας. Οι Sarpidonistas σηκώνουμε τα μανίκια και καθαρίζουμε.
  • Πιστεύουμε στη δύναμη της μικρής κλίμακας. Πριν φτάσουμε στα μεγάλα, υπάρχουν χιλιάδες μικρά, σπουδαία πράγματα που μπορούμε να κάνουμε μαζί!
  • Οι δράσεις των Sarpidonistas δεν θα είναι «μια κι έξω». Θα έχουν επαναλαμβανόμενο χαρακτήρα με στόχο την εδραίωση μόνιμων αποτελεσμάτων.
  • Είμαστε δίπλα στους τουρίστες. Ο τουρισμός είναι η η σημαντικότερη δραστηριότητα στα Μάλια και φιλοδοξία μας είναι να έχουμε μερίδιο σε μια φιλική, εξυπηρετική και πιο χαμογελαστή πόλη.
  • Υπερασπιζόμαστε την επιχειρηματικότητα. Η ανάπτυξη υγιούς επιχειρηματικότητας είναι κανόνας οικονομικής και κοινωνικής επιβίωσης για την πόλη μας.
  • Αναγνωρίζουμε τις θετικές πλευρές της πόλης. Ο καλός Sarpidonistas δεν είναι γκρινιάρης και βλέπει πόσα καλά του έχει να δώσει αυτή η πόλη. Θέλουμε να τα αναδείξουμε, να είμαστε δίπλα, σε όλες τις προσπάθειες, που θα κάνουν τα Μάλια μας πιο όμορφα!




Οι Sarpidonistas βάζουν κέφι, μεράκι και δουλειά. Κάποιες φορές αυτό αρκεί. Άλλες φορές όμως χρειάζεται κάτι παραπάνω.
Για να κάνουμε τα όνειρα μας για τα Μάλια πραγματικότητα, σας θέλουμε κοντά μας!

Κάθε προσφορά – χρηματική ή σε είδος, μεγάλη και μικρή – είναι πάρα πολύ ευπρόσδεκτη!
Εάν επιθυμείτε να ενισχύσετε τις δράσεις μας επικοινωνήστε μαζί μας.



Κουραστήκαμε να γκρινιάζουμε, να μας φταίνε πάντα οι άλλοι ή το «κράτος». Είμαστε εδώ μόνο για να κάνουμε




ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ - http://sarpidonistas.wordpress.com/about/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............