Η θετική αξιολογηση του Παγκόσμιου Γεωπάρκου UNESCO της Σητείας - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Η θετική αξιολογηση του Παγκόσμιου Γεωπάρκου UNESCO της Σητείας


Κατά διαστήματα υπάρχουν ειδήσεις που με την ανακοίνωση τους ειναι δυνατόν να διακόψουν και σπάσουν την μονοτονία , κυρίως άσχημων καταστάσεων και συνθηκών , όπως αυτών που ζούμε την περίοδο αυτή λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού και των προβλημάτων στα βόρεια σύνορα μας στον Έβρο . 

 Με χαμόγελο λοιπόν ,  αίσθημα αισιοδοξίας και 
ιδιαίτερη χαρά , πληροφορηθήκαμε επισήμως την θετική αξιολογηση του Παγκόσμιου Γεωπάρκου UNESCO της Σητείας (μας ήταν ήδη γνωστό απο τον Οκτώβριο του 2019)
Η  αξιολόγηση έλαβε χώρα τον Ιούλιο του 2019 και αποδείχθηκε πως ο δημος Σητειας και ο ΔΟΚΑΣ ήταν καθ´ολα έτοιμοι για την υποδοχή των αξιολογητών και την θετική έκβαση του ελέγχου . Θεωρούμε ευτύχημα που η αξιολόγηση έγινε επι των ημερών μας και δεν κατέληξε σαν το δημοτικό Ωδείο ,δηλ κλειστό .

Προσωπικά εύχομαι το στολίδι της περιοχής , το γεωπάρκο να προστατευτεί να αναδειχθεί και να αποτελέσει τον μοχλό ανάπτυξης για την περιοχή μας . 

Έως τότε , μένουμε σπίτι κοντά στα παιδια μας  για να μπορέσουμε σύντομα να περιορίσουμε την εξάπλωση και απαλλαγούμε απο την πανδημία . 

Καλή δύναμη σε όλους 

Δημοτικός Σύμβουλος 
MSC Καθ.Φυσικής Αγωγής 
Λεωνίδας Τερζης 

Post Top Ad

.............