Πρωτοχρονιάτικο Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης "Παίζουμε και βοηθάμε τους φίλους μας" - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

Πρωτοχρονιάτικο Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης "Παίζουμε και βοηθάμε τους φίλους μας"

Ο Άρης Βούλας, η μη κερδοσκοπική εταιρεία Άνεμος, πραγματοποίησαν Πρωτοχρονιάτικο τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς τους, διοργάνωσαν την παράλληλη δράση της κλήρωσης δώρων τα έσοδα της οποίας δωθηκαν στον Σύλλογο Αθλούμενων Νεφροπάθων. Ο Γ.Γραμματέας Μάριος Μαρκόπουλος και ο ταμίας Ιωάννης Μανίκας τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. 



Ο Γ.Γραμματέας του συλλόγου μας, σαν αθλητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης συμμετείχε και στην Β κατηγορία με εξαιρετικό αποτέλεσμα. Επίσης στο τουρνουά συμμετείχε και ο μεταμοσχευμένος Παναγιώτης Λέτσιος με διπλή ιδιότητα του αθλητή και του φωτογράφου.
Ήταν το τελευταίο και ταυτόχρονα πιο επιτυχημένο τουρνουά της χρονιάς, αφού είχαμε πάνω από 70 συμμετοχές. Συγκροτήθηκαν τρεις κατηγορίες με βάση τη δυναμικότητα των συμμετεχόντων, αν και κάποιοι επέλεξαν να συμμετέχουν σε δυο κατηγορίες ανακαλύπτοντας τα προσωπικά τους όρια αντοχής στα παιχνίδια.

Στην είσοδο υπήρχε ζεστός καφές και γλυκά, ενώ οι φίλες Βάκη Σταθά, Ρένα Φυλακούρη και Αλέκα Τσεβά, πρόσφεραν Χριστουγεννιάτικα Δώρα. Φυσικά, δεν έλλειψαν οι καθιερωμένες πίτσες, χορηγία από το Ιταλικό εστιατόριο Vicenzo.
 'Oμως είχαμε και πλούσια δώρα, τα οποία πρόσφεραν οι:

Στο αγωνιστικό κομμάτι, για μία ακόμα φορά χύθηκε πολύς ιδρώτας, έγιναν τρομερές φάσεις και πολλές δυνατές μάχες.  Τα αποτελέσματα αναλυτικά:
 

1η Κατηγορία
 1.  LASKA D.  2.  ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ Μ.   3.  ΔΕΒΕΤΖΗΣ Μ. - ΧΕΛΜΗΣ Ζ.
Παρηγοριά  1.  ΔΙΓΕΝΑΚΗΣ Γ.   2. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ Π.

2η Κατηγορία   

1. ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ Ν. 2. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Μ. 3.  ΑΡΩΝΗΣ Δ. - ΤΑΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Α.

 Παρηγοριά 1.  ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ Γ. 2.  ΚΑΨΗΣ Δ.

3η Κατηγορία
 1.  ESPINO K.  2.  ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ Π. 3. ΚΑΛΚΟΣ Α. - ΑΔΑΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.
 Παρηγοριά 1.  ΣΑΚΑΡΙΔΗΣ Σ. 2.  ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ Γ. 3.  ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Β. - ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ Μ.

Ο Σ.Α.Ν. ευχαριστεί θερμά όλους τους φίλους που συμμετείχαν, του χορηγούς των δώρων της κλήρωσης, την Άνεμος Table Tennis Academy που βρίσκεται δίπλα μας, τον Γιάννη Κορδούτη, την Διάνα Ζέρδιλα και τους Παναγιώτη Λέτσιο και Ηρακλή Γερογιάννη για τις όμορφες φωτογραφίες που μας προσέφεραν! 

Post Top Ad

.............