Ο Ροταριανός όμιλος Ηρακλείου βράβευσε τους επιτυχόντες του Εσπερινού Λυκείου Ηρακλείου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Ροταριανός όμιλος Ηρακλείου βράβευσε τους επιτυχόντες του Εσπερινού Λυκείου Ηρακλείου


Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου ο Ροταριανός όμιλος Ηρακλείου βράβευσε τους επιτυχόντες οι οποίοι πέρασαν σε ΑΕΙ και ΑΤΕΙ που προέρχονται από το Εσπερινό Γενικό Λύκειο Ηρακλείου και το 4ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Ηρακλείου.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πολύκεντρο νεολαίας του δήμου Ηρακλείου, το οποίο ήταν γεμάτο απο κόσμο, φίλους και συγγενείς των επιτυχόντων οι οποίοι χειροκροτήθηκαν και έδωσαν για ακόμα μια φορά το παράδειγμα ζωής, όταν υπάρχει στόχος.


 Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που βραβεύτηκε ο 84χρονος φοιτητής πλέον του Πανεπιστημίου Κρήτης Χαράλαμπος Μουδατσάκης, ο οποίος είχε παρευρεθεί στην περυσινή εκδήλωση βράβευσης ως μαθητής, αποσπώντας τις ευχές όλων να πετύχει και τον δικό του στόχο. 


Να αναφέρουμε ότι την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου G. A. Garancini, η Χρ. Δρακάκη από το 4ο Εσπερινό ΕΠΑΛ και ο Κ. Μαυρίδης από το Εσπερινό ΓΕΛ., ενώ μίλησε ο Καθηγητής Γιώργος Τσερεβελάκης, Ιστορικός, Διδάκτωρ της Νεοελληνικής Φιλολογίας.


 





Post Top Ad

.............